Wild Rails

Avbrutet spel

• Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen.
  • Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten.
  • Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

• Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna.
  • När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop.
  • Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster.
  • Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan.
  • Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda.
  • För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Wild Rails är en 5-hjuls videobandit med 30 fasta vinstlinjer. Wild Rails har Wild Trains som kan föra med sig gott om Wilds och Free Spins som garanterar Wild Trains på varje spinn!

• Wild Rails innehåller Wild-symboler, en Golden Train Scatter, fyra karaktärsymboler och fem kungliga symboler.

• Wild Trains har en chans att aktiveras på varje spinn. Upp till fyra Wild Trains kan ta över var och en av de fyra raderna och föra med sig upp till fem Wilds per tåg.

• Upp till fem Scatters kan landa någonstans på hjulen.
  • Åtminstone tre Scatters utlöser fem Free Spins, fyra Scatters ger sju Free Spins och fem Scatters ger tio Free Spins.

• Under Ticket to Free Spins börjar spelaren med ett garanterat Wild Train på varje spinn och Scatters är nu Wild.
  • Under Free Spin-sessionen kan Scatters samlas in för att öka antalet garanterade Wild Trains - upp till maximalt fyra på varje spinn.
  • För var tredje Scatter som samlas in aktiveras ett nytt Wild Train.
  • Om det andra och tredje Wild Train uppnås, ger det vardera ytterligare ett extra Free Spin.
  • Om det fjärde och sista Wild Train nås ger det tre Free Spins.
  • När väl alla fyra Wild Trains har samlats in, ger var tredje Scatter som samlas in ytterligare tre Free Spins.

• Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg.
  • Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.53%.

Tillgängliga val

• Vinstplan
    - Visar vinstplanen.
  • Autospel
    - Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL.
  • Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda.
  • Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta
    - Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp
    - Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela
    - Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2019-07-11