Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways

SPELREGLER

- Den här sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

- Vi rekommenderar att du läser alla avsnitt på sidan.

Inledning

- Det här är ett spel för en spelare

- hur andra spelare spelar påverkar Inte ditt spel. Ett spel startar när du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

- Detta spel har 10 hjul.

- Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av "totalinsats'-knappen.

- Ett klick på 'start"-knappen startar en spelrunda.

- Spelrundorna sker helt oberoende av varandra.

- Alla spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade.

- När du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med.

- En eventuell vinst visas på spelskärmen efter avslutad spelrunda.

Autostart

- Klickar du på 'auto' och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

- Så länge autostartfunktionen är aktiv är den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stänger av funktionen.

- Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spelsaldo.

- Autostart avslutas automatiskt när en feature triggas.

Vinster

- Vinstkombinationer och vinstutbetalningar följer vinstplanen.

- Vinstbeloppen i vinstplanen är dynamiska och ändras automatiskt i förhållande till vald insats

- Endast högsta vinsten per aktiv linje och scatterkombination ges.
- Scattervinster adderas till linjevinsten.

Återbetalningskvot (RTP - Return to Player)

- Den teoretiska återbetalningskvoten RTP (Return to Player) for detta spel är 95,12 %.

- Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beraknas enligt total vinst / totala insatser, over en stor volym spelrundor, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar.

Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g.a statistisk vanans. framförallt vid få spelade spelrundor.

Avbrott i uppkopplingen

- Vid förlorad uppkoppling till nätet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet

- Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsatta med aktuell spelrunda

- Detta inkluderar alla inställningar, såsom insats och antal aktiva linjer

- Om spelrundan består av flera snurr (t.ex vid en frispelsfeature) så kommer spelet att fastställa din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.
Tekniskt fel/driftavbrott gör alla spel och satsningar ogiltiga

SPELFEATURES

- Vid större vinster eller nar autostartfunktionen ar aktiverad sä ar gambling inte möjligt.

Datum för senaste ändring: 2022-05-17