Mayan Gods

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

MAYA-KEDJEREAKTION

Vinnande kombinationer aktiverar och ökar multiplikatorn, utlöser därefter ett omsnurr och ersätts av nya brickor.

MAYA-MULTIPLIKATORN

Multiplikatorn aktiveras vid varje vinst, ökar vid varje omsnurr och används när en kedjereaktion avslutas. Det finns ingen gräns för ökningarna.

FLERA MAYA-FUNKTIONER

Det är möjligt för upp till två likadana eller olika MAYAGUDAR att landa på samma snurr. Om det händer kommer den första MAYAGUDEN att aktiveras på samma snurr, medan den andra aktiveras på omsnurret.

MAYAKUNGEN

MAYAKUNG-symbolen förvandlas till 4 WILDSYMBOLER. Han kan även förvandla andra symboler till WILDSYMBOLER.

MAYA-EKLIPSEN

MAYAEKLIPS-symbolen förvandlas till 4 slumpmässigt betalande symboler av samma typ tillsammans med andra brickor på spelautomaten.

MAYA-UFOT

MAYA-UFOT ersätter lågbetalande symboler med högbetalande symboler för en större vinst!

MAYA-SHAMANEN

MAYA-SHAMANEN ger en slumpmässig multiplikatorökning innan den aktiverar ett omsnurr.

WILD

Wildsymboler ersätter alla betalande symboler på hjulen.

SÅ HÄR SPELAR DU MAYAN GODS

TOTALINSATS

Totalinsatsen är de totala insatserna per rad. Du kan justera den när som helst med knapparna + eller -.

SNURRA HJULEN

Klicka på snurrknappen för att snurra hjulen.

Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.

AUTOSPEL

Tryck på AUTO-knappen för att påbörja automatiskt spel med den valda insatsen. Välj antal snurr i menyn "Totala snurr".

FLER AUTOSNURR-INSTÄLLNINGAR

Välj förlustgräns. Autosnurren stoppar vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen i autospel ska vara högre än din totalinsats.

Expandera AUTOSNURR-dialogrutan genom att välja FLER AUTOSNURR-INSTÄLLNINGAR. Där kan du välja ytterligare kriterier för AUTOSNURR som: stoppa om enskild vinst överstiger en viss summa, stoppa om en jackpott vinns, stoppa om en bonusfunktion startas.

Vinstvärdet från en vinstlinje motsvarar den totala insatsen delad med antalet vinstlinjer multiplicerad med symbolmultiplikatorn som anges i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstlinjer läggs de totala vinstvärdena ihop. Om fler än en vinst inträffar på samma vinstlinje betalas den högsta vinsten ut.

Exempel: Den totala insatsen är 2. Totalt antal vinstlinjer är 20. Symbolmultiplikatorn vid en längd på 5 är 300. Vinsten för 1 vinstlinje med denna symbol och längd skulle då beräknas så här: 2 / 20 * 300 = 30.

Prisvärdet från ett vinstsätt eller vinnande kluster motsvarar insatsen multiplicerad med den symbolmultiplikator som finns angiven i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstsätt eller kluster läggs vinstvärdena ihop och bildar en totalsumma.

Exempel: Total insats = 2. Symbolvinstmultiplikator = 2. Vinst = 2x2 = 4.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.

RTP ≈ 94%

Spelets beräknade maxmultiplikator är 6000.