Totem Wonders

Totem Wonders är en videospelautomat med 3 hjul (3 rader på hjul 1 och 3, 4 rader på hjul 2) och 2 vinstmultiplikatorhjul.
Spelet spelas med 10 insatslinjer (fasta), insatsnivå på 1 till 10 och insatsstorlek på 0,20 till 5,00.
Spelets valuta är kr.
Insatsstorleken anges med "Insatsstorlek"-väljaren.
Insatsnivån anges med "Insatsnivå"-väljaren.
Insatsbeloppet anges med "Insatsbelopp"-väljaren.
"Kontantplånbok" visar pengar som finns tillgängliga för satsning.
Vinstkombinationer och utbetalningar sker enligt "Vinsttabellen".
En insatslinjevinst i kontanter är lika med det värde som visas i "vinsttabellen" multiplicerat med insatsstorlek och insatsnivå.
Endast högsta vinsten per insatslinje ger utdelning.
Insatslinjer vinner om de vinnande symbolerna är i följd från längst till vänster till höger.
Samtidiga vinster på olika insatslinjer läggs samman.
Alla vinster visas i kontanter.
Wild-symbolen fungerar som alla symboler.
Vinstmultiplikatorhjul
I starten av varje snurr snurrar de två vinstmultiplikatorhjulen till vänster och höger på skärmen för att avslöja antingen x1, x2, x3, x5 eller "Wild".
När "Wild" avslöjas på det vänstra vinstmultiplikatorhjulet förvandlas alla symboler på det första hjulet till Wild-symboler.
När "Wild" avslöjas på det högra vinstmultiplikatorhjulet förvandlas alla symboler på det tredje hjulet till Wild-symboler.
Alla vinster multipliceras med alla avslöjade multiplikatorvärden.
Dubbelwild-funktion
När "Wild" avslöjas på både det vänstra och det högra vinstmultiplikatorhjulet aktiveras dubbelwild-funktionen.
Under dubbelwild-funktionen snurras både det vänstra och det högra vinstmultiplikatorhjulet om och avslöjar antingen x1, x2, x3 eller x5.
Du har chans att vinna upp till 2 500x av det totala insatsbeloppet.
Huvudspel
Snurr
Tryck för att börja snurra med aktuella insatslinjer, insatsstorlek och insatsnivå.
Tryck på för att börja snurra med aktuella insatslinjer, insatsstorlek och insatsnivå. (gäller endast PC-versionen)
Tryck och håll ner så fortsätter spelet snurra tills du släpper. (gäller endast PC-versionen)
Minus
Tryck för att minska insatsbeloppet.
Plus
Tryck för att öka insatsbeloppet.
Plånbokssaldo
Tryck för att visa saldot i tillgängliga plånböcker.
Insatsbelopp
Tryck för att visa insatsalternativen.
Insatsstorlek: Bläddra för att välja insatsstorlek.
Insatsnivå: Bläddra för att välja insatsnivå.
Insatsbelopp: Bläddra för att välja insatsbelopp.
Maxinsats: Tryck för att ställa in insatsstorlek och insatsnivå till maximalt värde.
Vinstbelopp
Tryck för att visa spelhistoriken.
Ljud
Tryck för att slå PÅ eller AV ljudet.
Fler inställningar
Tryck för att komma till ytterligare inställningar.
Vinsttabell
Visar vinstkombinationer och vinsttabell.
Regler
Visar spelreglerna och knappfunktioner.
Historik
Visar detaljer om tidigare spelade spel. Bläddra ned till slutet för att läsa in fler poster.
Tryck på för att välja datumen för spelen som ska visas i historiken.
Stäng
Tryck på för att återgå till huvudspelet.
Utdelning till spelaren
Total teoretisk utdelning till spelare (RTP) för detta spel är 96.73%. Denna RTP representerar spelets långsiktiga teoretiska utbetalning.
Övrig information
Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga.
I händelse av tvister om spelresultat är alla spelresultat som visas på spelhistoriksidan absoluta och slutgiltiga.

Datum för senaste ändring: 2022-11-25