Congo Cash

Hjulen är heta i Chilli Heat ™, 3 × 5, 25 linjer videoslot. Fiesta börjar med staplade Wild symboler och det värms upp som du vinner gratis Free Spins där endast högt värde symboler är närvarande. Samla pengar pinatas i Sizzling Respin-rundan, där endast pengesymboler snurrar för stora segrar och jackpots

Allmän information:

• Spelreglerna och utbetalningarna är identiska både i riktiga pengar och i spelpengar.
  • Den teoretiska återgången till spelaren i detta spel är 95.55%.

Hur man spelar:

• När du anger spelet är en standardinställning inställd.
  • Du kan ändra vadslagningen genom att klicka på + och - knapparna bredvid SPIN-knappen
  • TOTALT BET är maximala linjer multiplicerade med satsningen per rad.
  • SPIN-knappen i nedre högra hörnet startar spelet.
  • Nedanför spinnknappen hittar du AUTOPLAY-knappen. Använd autoplay menyn för att spela handsfree
  • När AUTOPLAY pågår, är knappen röd. Klicka på knappen igen för att stoppa autoplay-läget
  • Vinnande symboler visas med animering i spelet
  • Vinnaren visas i mitten av bottengränssnittet
  • Din balans och satsning visas i nedre vänstra hörnet av det nedre gränssnittet
  • Klicka på knappen I i nedre vänstra hörnet för att öppna ingame-reglerna
  • Felfunktioner Raderar alla betalningar och spelar.

Webbläsarknappkommandon

(Dessa alternativ är inte tillgängliga i helskärmsläge.)

Klicka på Rebuy för att köpa fler krediter i spelet från ditt konto.
Klicka på Spelregler för att visa spelets detaljerade regler som webbsida.
Klicka på Game Logs för att se loggarna i spelen du spelat.
Klicka på Exit Game för att lämna spelet och återvända till lobbyn.
Klicka på Snabb insättningsknapp för att sätta in pengar på ditt konto.

Spelregler:

• Klicka på hjälpen för att navigera till spelreglerna:

Datum för senaste ändring: 2022-08-23