Highlander

Allmänt

• I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.
  • Insatsen beror på antalet mynt och myntstorlek.
  • Ett multiplikatorvärde på 40 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 40 multiplikator = totalt 200 mynt satsade.
  • Du omvandlar insatsbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera det totala antalet satsade mynt med myntvärdet. Till exempel, 200 mynt satsade totalt x 0,01 myntvärde = 2 krediter satsade totalt.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination.
  • Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.
  • Flera ordinarie vinster betalas ut per vinstväg.
  • Om det finns mer än en ordinarie vinstkombination för olika symboler på en vinstväg betalas det ut en vinst för varje kombination.
  • Om det finns mer än en ordinarie vinstkombination för samma symbol på en vinstväg betalas det endast ut vinst för den högsta kombinationen.
  • Endast en spridningsvinstkombination betalas ut per spel, och du får värdet för den högsta vinsten.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

• Matchande symboler måste ligga bredvid varandra på en aktiverad vinstväg.
  • Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet.
  • Vanliga vinster beror på hur många mynt du satsar per spel.

Jokersymbol

• Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.
  • Den här symbolen skapar också sin egen kombination.

>Spridningssymbol

>

• En symbol som inte behöver visas på en aktiverad vinstväg.
  • Symbolen ersätts inte med jokersymbolen.
  • Den här symbolen visas inte under free spins.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.

Spridningssymbol x2-funktion

• Funktionen aktiveras när bara två spridningssymboler dyker upp på hjulen under det vanliga spelet.
  • De två spridningssymbolerna förvandlas till extra jokersymboler.
  • Den här symbolen ersätter jokersymbolen.
  • Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.
  • Denna symbol inte skapa sin egen vinst.
  • Denna funktion är inte tillgänglig under free spins.

Free spins

• Quickening Wilds™-funktionen kan aktiveras slumpmässigt när du snurrar.
  • Blixtnedslag förvandlar en slumpmässig symbol till joker.
  • Vid första blixtnedslaget förvandlas en symbol.
  • Med varje efterföljande blixtnedslag stiger antalet symboler som förvandlas med 1.
  • De förvandlade symbolerna hålls bara i ett snurr.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Vinsterna inkasseras automatiskt när bonusspelet är slut.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationer markeras permanent i vinsttabellen även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.  Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal spel i följd automatiskt utan att du behöver interagera med spelet.

• Autospel spelar med ditt senaste insatsvärde, så du måste välja ett insatsvärde innan du startar Autospel.
  • Alla spel har sina egna alternativ och inställningar för Autospel. Några alternativ saknas kanske för det spel du spelar.
  • Antalet återstående snurr i din Autospelssession visas i spelet.

För att starta Autospel:

1. Välj ett insatsbelopp.
  2. Tryck på och håll in Spela eller tryck på Autospel. I vissa spel startar detta sessionen och den fortsätter tills du trycker på Stoppa.
  3. Välj alternativ för Autospel.
  4. Tryck på Starta Autospel eller Spela.
  5. Tryck på Stoppa för att avsluta Autospel. Tryck på den här knappen påverkar inte spinresultatet.

Alternativ för Autospel

Alternativ för Autospel skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Antal spel att spela

Ange antal snurr du vill spela.

Insatsinställningar

Välj vilket insatsbelopp du vill spela med.

Till stopp

Ställ in sessionen att spela tills du väljer att stoppa. Det påverkar inte spinresultatet.

Vinstgräns eller Om jag vinner minst

Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.

Förlustgräns eller Om summan sjunker med

Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbspel i spelet så här:

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Snabbspel

För att slå av snabbspel, tryck på Snabbspel igen.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Ändra mitt insatsbelopp

Insatsen beror på antalet mynt och myntvärde multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

1. Tryck på Insats.
  2. Tryck på och håll Myntstorlek intryckt och dra för att välja myntstorlek.
  3. Tryck på och håll Myntinsats intryckt och dra för att välja antal mynt.

Du kan också välja en av Snabb insats för att välja ditt totala insatsbelopp.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med mynt.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Datum för senaste ändring: 2020-02-12