Hugo Legacy

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Klustervinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera kluster i en enskild spelrunda, läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till i klustervinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information, vänligen se spelreglerna. Vinnande kombinationer betalas endast ut när symboler är länkade horisontellt eller vertikalt och utan några luckor. Vinnande kombinationer kan börja från vilken punkt som helst på rutnätet. Endast högsta vinsten betalas ut per vinnande symbolkombination.

Spelregler

HUGO LEGACY är en videoslot med ett rutnät på 7x7 och kaskader.

Vinster delas ut när man får 5 eller fler symboler i kluster. De tas bort och nya symboler fyller upp rutnätet. Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinster kan skapas.

Varje vinnande symbol motsvarar en laddning i TELEFONEN. 15 laddningar aktiverar en slumpmässig karaktärsfunktion och 35 aktiverar ett FREE SPIN med extra funktioner. TELEFONEN kan överladdas till 40, 45 eller 50 laddningar för ett starkare FREE SPIN.

En slumpmässig funktion aktiveras om alla vinster är räknade och det finns 15 eller fler laddningar i TELEFONEN. HUGO lägger till 5–8 WILDS på rutnätet. SCYLLA skyddar 1–2 symboltyper samt WILDS och förstör alla andra. DON CROCO omvandlar 2–5 symboltyper till andra symboltyper. FERNANDO omvandlar en symboltyp till WILD. JEAN PAUL väljer en symbol och bygger ett vinnande kluster.

Ett FREE SPIN aktiveras om alla vinster är räknade och det finns 35 eller fler laddningar i TELEFONEN. 35 laddningar aktiverar den vanliga FREE SPIN-funktionen medan en överladdning av TELEFONEN till 40, 45 eller 50 laddningar ger en motsvarande, starkare FREE SPIN-funktion.

35 laddningar ger 2 karaktärsfunktioner. 40 laddningar ger 3 karaktärsfunktioner. 45 laddningar ger 4 karaktärsfunktioner och 5 WILDS samlas in. 50 laddningar ger 5 karaktärsfunktioner och 30 WILDS samlas in.

Satsningar kan användas för att nå högre nivåer, men om du förlorar en satsning får du endast en karaktärsfunktion. FREE SPIN-satsningar påverkar inte spelets totala RTP.

FREE SPIN har en WILD-insamlare. Vinnande WILDS samlas in i den första fasen. I den andra fasen placeras insamlade WILDS ut på rutnätet igen när alla karaktärsfunktioner har spelats ut. Endast 5–10 WILDS används samtidigt och fler läggs till på rutnätet efter vinster. Det här fortsätter tills alla WILDS har använts. WILDS som landar i den andra fasen samlas inte in.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna stannar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas. Vinstkombinationer tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna.

RTP: 94.20%

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2023-08-10