Thunderstruck Stormchaser

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vägar

Det här spelet har 1024 vägar.

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är antalet mynt multiplicerade med myntvärdet.

Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vägarna.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg betalas alla vinster ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vägkombination.

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom scatter-symboler och multiplikatorsymboler.

Scatter-symboler

Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.

Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.

Scattter-vinster läggs till i vanliga vinster.

Den här symbolen dyker upp på alla hjul i basspelet och free spins.

Den här symbolen dyker inte upp i WildStorm-funktionen.

Om du bara får 2 scatter-symboler i ett spel samlas de in.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte resultatet.

Multiplikatorsymbol

Multiplikatorsymboler dyker upp på alla hjul i basspelet och free spins.

De här symbolerna kan ge ett av följande vinstmultiplikatorvärden: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x eller 20x.

Alla multiplikatorsymboler som visas i slutet av ett spel läggs till i den totala vinsten.

De här symbolerna dyker inte upp i WildStorm-funktionen.

Rolling Reels™-funktion

Den här funktionen aktiveras efter varje vägvinst.

Vinstsymboler tas bort från hjulen och symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.

Om nya vinstkombinationer bildas aktiveras funktionen igen.

Funktionen fortsätter tills det inte längre finns några vinnande kombinationer på hjulen.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och i free spins.

Den här funktionen är inte tillgänglig i WildStorm-funktionen.

Funktionen WildStorm

Den här funktionen kan aktiveras slumpmässigt i basspelet.

Ett spel delas ut med en garanterad WildStorm-funktion.

Den här funktionen kan göra upp till 5 hjul till wild-symboler.

Free spins-val

3 eller fler scatter-symboler var som helst aktiverar free spins.

Snurra hjulet för att vinna free spins och en startmultiplikator.

Antalet free spins och värdet på startmultiplikatorn stiger med antalet aktiverande scatter-symboler.

3, 4, 5, 6 eller 7 WildStorm-polletter delas slumpmässigt ut i början av funktionen.

WildStorm-polletter samlas in under free spins för att aktivera WildStorm-funktionen i slutet av free spins.

Free spins

Free spins spelas automatiskt.

• 3scatter-symboler aktiverar följande värden på hjulet: inledande free spins: 7, 8, 9, 10, 11, 12 och inledande multiplikatorer: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x.
  • 4scatter-symboler aktiverar följande värden på hjulet: inledande free spins: 10, 11, 12, 13, 14, 15 och inledande multiplikatorer: 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 9x.
  • 5scatter-symboler aktiverar följande värden på hjulet: inledande free spins: 15, 16, 18, 20, 22, 25 och inledande multiplikatorer: 5x, 6x, 8x, 9x, 10x,12x.

3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst aktiverar ytterligare 5 free spins.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Tor kan dyka upp och slumpmässigt uppgradera ett multiplikatorsymbolsvärde under ett kast i free spins.

Startmultiplikatorer visas på skärmen i början av funktionen.

Summan av multiplikatorerna som visas läggs till i det totala multiplikatorvärdet i slutet av ett spel.

Det totala multiplikatorvärdet används för alla vinster under funktionen när en multiplikator visas på skärmen.

Samla 12 WildStorm-polletter för att aktivera 1 WildStorm-funktion.

Samla ytterligare 2 WildStorm-polletter för att aktivera en andra WildStorm-funktion.

Samla ytterligare 2 WildStorm-polletter för att aktivera en tredje WildStorm-funktion.

Varje scatter-symbol som dyker upp ger 1 WildStorm-pollett.

Alla utdelade WildStorm-funktioner spelas i slutet av free spins-funktionen.

WildStorm-polletterna nollställs efter funktionen.

Köpfunktion

Aktivera free spins en gång eller spela 100 spel för att låsa upp den här funktionen.

Aktivering av den här funktionen aktiverar free spins-funktionen direkt.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Funktionens kostnad är baserad på en multipel av det aktuella insatsbeloppet och visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.

Spellistefunktion

Spellistan har 4 låtar som kan bytas under basspelet.

Välj låttitel i spellistegränssnittet för att byta låt.

Spellistan är endast i underhållningssyfte och har ingen effekt på spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Lobby: Avslutar spelet.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Spelkontroller

Krediter: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Köpfunktion: Köp free spins-funktionen för en fast kostnad.

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsthistorik: Visar de högsta och senaste vinsterna i spelet.

Knappen Ljud på: Sätter på ljud.

Knappen Ljud av: Stänger av ljud.

Knappen Spellista: Visar musikspåren som kan väljas.

Knappen X: Avslutar spelet.

Inställningar för autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Insatsinställningar

Total insats: Visar den totala insatsen.

Myntvärde: Ställer in myntens värde.

Satsade mynt: Ställer in antalet mynt som satsas.

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94.01%.

Köpfunktionens RTP: 94.01%.

Datum för senaste ändring: 2022-11-01