Bicicleta

Välkommen till videoslotten Bicicleta som har Freespin-läge med sticky wilds och trofébonus.

OM SPELET

• Bicicleta är en videoslot med 5 hjul och 25 vinstrader ordnade från vänster till höger.
  • Spelet har åtta ordinarie symboler som ger vinst om tre eller fler finns i rad på en vinstrad med början längst till vänster.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Freespin-symboler och troféer.
  •  Tre eller fler Freespin-symboler startar Freespin-läget.
  • 3 Freespin-symboler ger 8 Freespins
  •  4 Freespin-symboler ger 16 Freespins
  •  5 Freespin-symboler ger 24 Freespins.
  •  Freespins kan inte lösas ut på nytt.
  •  I Freespin-läget försöker spelarsymbolerna göra mål när de landar på hjulen. Om en spelare lyckas göra mål omvandlas den till en wild som klistrar fast på hjulen – om inte blir den kvar som en spelarsymbol. Skott på mål-sekvensen sker innan vinsterna betalas ut för innevarande snurr.
  •  Wilds är fastklistrade på hjulen tills Freespin-läget är slut. Spelarsymbolerna är de fyra symbolerna med figurer som bilder (de fyra bäst betalande). Det finns inga wild-symboler på hjulen under Freespins. Freespin-läget spelas med samma insats som aktiverade läget. Vinster från Freespin-läget läggs till totalvinsten för den runda som aktiverade läget.
  • På femte hjulet finns en trofésymbol som i basspelet kan ge Freespins eller myntvinst. Under Freespins kan trofén också ge ett wild-hjul där hela hjulet blir wild tills slutet av Freespins. Wild-hjulet väljs slumpvis från de första fyra hjulen. Myntvinster är på 50, 75, 100, 125, 150, 175, 200, 500, 600, 700, 800, 900 eller 1000. Antal Freespins man kan få är 8, 9, 10, 11 eller 12.
  •  Trofén kan inte ge Freespins om Freespins redan tilldelats av Freespin-symboler under detta spinn. Om en trofé landar ovanpå en sticky wild-symbol blir både trofén och wild-symbolen aktiva under den rundan.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra vinner du. Du hittar värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad och fem i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte Freespin- och Bonus-symboler som betalar även om de inte är på rad.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

• Klicka på PLUS-tecknet längst ner till vänster för att expandera eller minimera fönstret med alternativ.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,3 %.

SLUMPEN

• Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 26/8 2015. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.