Stay Frosty!

Översikt

• Stay Frosty! är en spelautomat med 5 hjul med 100 fasta vinstlinjer
  • Släpptes den 18 november 2021
  • RTP 96.21%*, Volatilitet: mellan
  • Rekommenderad /max. insats i kr: 0,25/100,00
  • Maximal exponering: 922,48 x Maximal Total Insats
  • Grundspelets Träffrekvens: 19,77%
  • Träffrekvens under Free Spins: 78,15%
  • Chans att aktivera Free Spins: 1 av 167 betalda snurrar

*Beroende på spelkonfiguration och spelarval, kan RTP variera från 94.67% to 96.75%. Högsta RTP- resultat uppnås genom att använda alternativet Köp funktion (om aktiverat/tillgängligt) när man köper 15 Free Spins.

Detaljer

• Plattformstillgänglighet: Dator, iOS, Android
  • Lägsta rekommenderade upplösning på dator: 1280 x 720

Lägsta rekommenderade upplösning på mobil: 960 x 540

Allmänt

• Stay Frosty! är en videoautomat med 5 hjul med 100 fasta vinstlinjer
  • Spelet betalar ut från vänster till höger
  • Sammanfallande vinster på olika vinstlinjer kombineras
  • Högsta vinsten per linje betalar
  • Utbetalningar är dynamiska och påverkas av den valda insatsen
  • Vid felanvändning/felfunktion ogiltigförklaras alla vinster och spel

Spelregler

WILDS

• SNÖGUBBE-symbolen är WILD och ersätter alla symboler förutom SCATTER
  • Om en WILD-symbol förekommer som del av en vinnande kombination, kommer den att bli STICKY i 2 snurrar
  • När en STICKY WILD är del av en ny vinst, kommer dess återstående STICKY- snurrmätare inte att ökas
  • När aktiva STICKY WILDS aktiverar FREE SPINS, kommer STICKY WILDS associerade med de aktuella betalda snurrarna att försvinna och återkomma på den första betalda snurren efter att FREE SPINS-läget är slutfört
  • WILD-symbolen förekommer på hjul 2, 3 och 4

GLADA RENAR-FREE SPINS

• RENEN är en scatter-symbol och betalar på alla positioner
  • SCATTER-vinster läggs till vinstlinjevinster
  • Om en WILD-symbol förekommer som del av en vinnande kombination, kommer den att bli STICKY tills FREE SPINS-läget är slutfört
  • Spelare kan vinna maximalt 12 STICKY WILDS under FREE SPINS-läget
  • FREE SPINS spelas till insatsen av den aktiverande snurren
  • FREE SPINS kan inte återaktiveras i FREE SPINS-läget

KÖP FUNKTION

• Spelare kan köpa åtkomst till FREE SPINS med STICKY WILDS som består till slutet av FREE SPINS-läget
  • Kostnaden för KÖP FUNKTION beror på insatsen

KONTROLLKARTA

• Meny: Öppnar spelets vinsttabell och meny där du kan granska och justera alla
    • Tillbaka: Återgår till
    • Ljud på/av: Aktiverar eller stänger av alla ljudeffekter och all
    • Alternativ:
      • Bakgrundsmusik: Slår PÅ eller stänger AV
      • Ljudeffekter: Slår PÅ eller stänger AV ljudeffekterna från vinster och
      • Turbospel: När Turbospel-läget är på hoppar spelet över de flesta animationerna så att du kan spela
    • Autospel: Öppnar Autospel-menyn där du kan konfigurera och aktivera Autospel- läget.
      • Antalet snurr: Ställer in antalet snurr som automatiskt ska spelas i Autospel-läget.
      • Snurrkostnad: Ställer in den totala kostnaden per snurr i Autospel-läget.
      • Total kostnad: Visar total kostnad för alla snurr som ska spelas i Autospel- läget.
      • Starta Auto: Stänger menyn och startar Autospel-läget med de inställda
      • Stäng: Stänger Autospel-menyn utan att starta Autospel-läget.
    • Vinsttabell: Tar dig till det rullningsbara fönstret Vinsttabell där du kan läsa om funktioner, symboler och vinstlinjer som är kopplade till
    • Detaljerade regler: Tar dig till fönstret Detaljerade regler där du kan läsa alla spelregler och se ett knappdiagram.
    • Historik: Visar spelets
  • ?: Detaljerade regler: Tar dig till fönstret Detaljerade regler där du kan läsa alla spelregler och se ett knappdiagram.
  • Info: Öppnar spelets vinsttabell och utökade
  • Satsa −/+: Sänker eller Ökar den totala kostnaden för varje
  • Autospel: Öppnar Autospel-menyn där du kan konfigurera och aktivera Autospel-läget.
    • Antalet snurr: Ställer in antalet snurr som automatiskt ska spelas i Autospel-läget.
    • Snurrkostnad: Ställer in den totala kostnaden per snurr i Autospel-läget.
    • Total kostnad: Visar total kostnad för alla snurr som ska spelas i Autospel-läget.
    • Starta Auto: Stänger menyn och startar Autospel-läget med de inställda
    • Stäng: Stänger Autospel-menyn utan att starta Autospel-läget.
  • Köp Funktion: Öppnar Köp Free Spins-funktionens dialogskärm
  • Snurra: Startar en snurr med de valda
  • Stopp: Hoppar över animationerna och visar resultatet
  • Hoppa över: Hoppar över de animationer som spelas upp/Fortsätter till nästa

Datum för senaste ändring: 2023-01-09