Fortune Pike Gold

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 vinstrader.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vinstradskostnaden 10.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symbol

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och dynamitsymboler.

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Dynamitsymbol

Dynamitsymboler dyker upp i basspelet, Dynamite Rush och free spins.

Den här symbolen ger bara vinst i Dynamite Rush-spelet.

Dynamite Rush

Få 6 eller fler dynamitsymboler för att aktivera Dynamite Rush-spelet.

5 bonusspel delas ut.

Alla dynamitsymboler som dyker upp under det aktiverande spelet hålls kvar under funktionen.

Om fler dynamitsymboler dyker upp under bonusspelet hålls de kvar under tiden som funktionen är aktiv.

Grupper om intilliggande dynamitsymboler förvandlas till former under funktionen.

Former är baserade på ordningen i tabellen över dynamitformer.

Varje dynamitsymbol kan endast vara med i en form.

Varje form ger ett pris när det inte finns några fler spel kvar.

Återstående spel hoppas över om ett 3x5-mönster delas ut.

Möjliga belöningar för varje form är listade i tabellen över dynamitformer.

Positionen för varje form är fast.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och under free spins.

Tabell över dynamitformer

3x5-former ger 170 – 195x, 2 500x eller 10 000x totalinsatsen.

3x4-former ger 100 – 115x, 1 000x, 2 000x eller 5 000x totalinsatsen.

2x5-former ger 70 – 80x, 800x, 1 500x eller 2 500x totalinsatsen.

3x3-former ger 45 – 50x, 600x eller 1 400x totalinsatsen.

2x4-former ger 35 – 40x, 500x eller 1 300x totalinsatsen.

3x2-former ger 25 – 30x, 300x eller 1 200x totalinsatsen.

2x3-former ger 25 – 30x, 200x eller 1 100x totalinsatsen.

2x2-former ger 15 – 20x, 100x eller 1 000x totalinsatsen.

3x1-former ger 5 – 9x totalinsatsen.

2x1-former ger 3x totalinsatsen.

1x1-former ger 1x totalinsatsen.

Scatter-symbol

Scatter-symboler dyker upp på hjul 1, 3 och 5 i basspelet.

Scatter-symboler dyker upp på hjul 1 och 5 under free spins.

Den här symbolen ger inte vinst.

Free spins

Få 3 scatter-symboler för att aktivera free spins.

10 free spins delas ut.

Få 6 eller fler dynamitsymboler för att aktivera Dynamite Rush-spelet.

Få 2 scatter-symboler för 2 extra spel.

Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Slumpmässiga Lucky Dinky-wild-symboler

För varje spel kan Lucky Dinky slumpmässigt svinga i ett rep och lägga till 3–10 wild-symboler på hjulen och skapa vinnande kombinationer.

Grottfladdermöss berikar wild-symboler under free spins med 2x–5x-multiplikatorer.

Wild-symboler multipliceras med multiplikatorerna när de ersätter.

Multiplikatorer som är med i en radvinst läggs ihop.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och under free spins.

Lucky Dinky-vagntur

För varje slumpmässigt spel kör Lucky Dinky vagnen och kan lägga till dynamitsytmboler till hjulen.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och under free spins.

Boost

Aktivera Boost för ökad vinstchans.

Du har större chans att få slumpmässiga Lucky Dinky-wild-symboler och toppriser i Dynamite Rush.

Den totala insatsen ökar med 50 %.

Funktionen påverkar inte symbolvinster.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Ljud: Slår på eller stänger av spelljudet.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Översättning av speltermer

De översatta termerna gäller bara om du spelar på ett annat språk än engelska.

Big Win - Storvinst Boost - Boostläge

Boosted - Boostad

Dynamite Rush – Bonusspelet Dynamitrusch

Epic Win - Episk vinst

Fortune Pike Gold – Spelets namn

Free Spins - Free Spins

Lucky Dinky – Karaktärens namn

Mega Win - Megavinst

Random Wilds – Slumpmässiga wild-symboler

Scatter - Scatter-symbolsmärke

Win Up To – Vinn upp till-reklam

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,15 %.

RTP för boostläget: 94,20 %.

Datum för senaste ändring: 2023-04-27