Golden Egypt

Gå tillbaka till Faraonernas tid och upplev Golden Egypt! Vilka rikedomar ligger begravda i detta paradis som med gudarnas kraft har förvandlats till öken?
Upptäck och samla 2 myntsymboler på samma hjul för att förvandla det hjulet till Joker under de kommande 2 snurren.Flera hjul kan bli Jokrar samtidigt!
En mängd av val väntar i Gratissnurrbonusen där du kan välja ditt antal gratissnurr och slumpmässiga Joker-hjul.

• Hur man satsar
  • Synkroniserade hjul-funktionen
  • Wild Stays 2 Plays-funktionen
  • Gratissnurrbonusen
  • Alternativ
  • Regler
  • Ytterligare information

Hur man satsar

Golden Egypt innefattar 25 vinstlinjer.

TOTAL INSATS

Visar aktuellt insatsvärde i vald valuta.
Tryck här för att visa insatsmenyn och välja insats.

LINJER

Insatsen är fast på 25 linjer.

SNURRA

Klicka för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Synkroniserade hjul-funktionen

Varje hjul i Golden Egypt har stora staplar med samma symbol.
Innan varje snurr väljs ett hjulpar med en av de staplade symbolerna ut slumpmässigt.
Alla symboler som visas i högen förutom Bonus scatter-symbolen och mynt-symbolerna.
Samma symbol kan komma upp i stora staplar på flera hjul vid samma snurr.

Wild Stays 2 Plays-funktionen

Samla 2 mynt-symboler på ett hjul för att aktivera Wild Stays 2 Plays-funktionen.
En mätare över varje hjul anger hur många mynt-symboler som har samlats in.
När 2 mynt-symboler har samlats in, förvandlas hjulet på vilken funktionen aktiverades Joker under de kommande 2 snurren, efter vilken mätaren ovanför hjulen nollställs.

Gratissnurrbonusen

Gratissnurrbonusen aktiveras när 3 eller fler spridda bonussymboler visas någonstans på hjulen.
Välj mellan 3 alternativ som visas i väljaren.
Alternativen som visas beror på hur många bonussymboler som fanns på hjulen när bonusen löstes ut.

3 Bonus utlöser 4 Bonus utlöser 5 Bonus utlöser
30 gratissnurr med 1 slumpvis joker-hjul 60 gratissnurr med 1 slumpvis joker-hjul 90 gratissnurr med 1 slumpvis joker-hjul
15 gratissnurr med 2 slumpvisa joker-hjul 30 gratissnurr med 2 slumpvisa joker-hjul 45 gratissnurr med 2 slumpvisa joker-hjul
5 gratissnurr med 3 slumpvisa joker-hjul 10 gratissnurr med 3 slumpvisa joker-hjul 15 gratissnurr med 3 slumpvisa joker-hjul

Alternativ

Ljudknapp

Slå på eller av ljudet.

Regler

Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Radvinster multipliceras med radsatsningen på den vinnande raden. Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.

Sammanfallande radvinster börjar med att hjulet längst till vänster betalas.

Mynt-symboler visas enbart i basspelet.

Scatter Bonus-symbolen visas i basspelet och i Gratissnurrbonusen. Bonus kan aktiveras upp till 5 gånger (1 gång + 4 omaktiveringar) under ett snurr.

Vinster visas i vald valuta.

Alla tillämpliga skatter och avgifter i samband med vinster samt eventuella andra betalningar som tilldelas spelaren är spelarens eget ansvar. Vinster kan inte överföras, ersättas eller lösas in mot någon annan ersättning.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se vinsttabell för mer information. En transaktion innehåller resultaten av Gratissnurrbonusen plus det resultat som utlöste bonusen. Om vinsttaket nås i bonusspelet avslutas detta omedelbart, även om det finns gratissnurrar kvar.

Ytterligare information

Förväntad återbetalning
I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurrar, enligt spelreglerna.
Dina odds att få ett visst resultat är alltid desamma.
Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tid på dagen, veckodag, etc.
Om du exempelvis vinner den största jackpotten på ett snurr i ett visst spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång exakt lika stor.
På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade utbetalningen speglar den teoretiska utbetalningen för ett stort antal snurr och spelare över en längre tidsperiod.
Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar.
Ju färre antal spel som spelas, desto mer kan den faktiska återbetalningen variera.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är:96.2%

Immateriell egendom
© 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålls. Alla andra varumärken använda häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, och får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.