Mega Fire Blaze: Emperor of Rome

Så här spelar du spelet:

• Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.

• Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.

• Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.

• Tryck på blixtknappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren inaktiveras SNURRA-knappen.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Tre symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delat med 30.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills någon av funktionerna Mega Fire Blaze omsnurr eller gratisspel aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilknappen.

Vinstrader:

• Det här spelet spelas med 30 fasta aktiva vinstrader. Totalinsatsen per spelrunda är radinsatsen × 30.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Endast högsta vinsten per rad betalas ut. Vinstkombinationer ger utdelning från vänster till höger. Radvinster multipliceras med radinsatsen.
  • Det är skillnad på radinsatsen och totalinsatsen. Radinsatsen visar hur mycket som satsas på en enskild vinstrad. Totalinsatsen visar hur mycket som sammanlagt satsas under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen förutom scattersymbolen som ger vinst baserat på totalinsatsen.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är centurionsymbolen.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom SCATTER- och Mynt-symbolerna.

Scattersymbol

• Spelets SCATTER-symbol är den romerska arméns sköld.
  • Under huvudspelet och gratisspel dyker SCATTER-symbolen upp på alla hjul.
  • Minst 3 SCATTER-symboler någonstans på hjulen under huvudspelet aktiverar gratisspel-funktionen.

Gratisspel

• När minst 3 SCATTER-symboler syns någonstans på hjulen aktiveras 6 gratisspel.
  • Tryck på ►-knappen för att påbörja funktionen när du aktiverat den.
  • Under gratisspel expanderar alla WILD-symboler som stannar på hjulen och fyller spelplanen vilket ökar sannolikheten att bilda en vinst.
  • Minst 3 SCATTER-symboler på spelplanen under gratisspel ger ytterligare 6 gratisspel.
  • När alla gratisspel färdigspelats summerar en resultattavla vinsten från dem.
  • Tryck på ►-knappen för att återgå till huvudspelet.

Mega Fire Blaze omsnurr:

• När minst 6 kontant-, nyckel eller stjärnprydda Mynt-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras funktionen Mega Fire Blaze omsnurr.
  • När funktionen aktiverats dyker en spelplan med storleken 6x5 upp där de tre översta raderna är låsta.
  • Under funktionens gång hålls alla Mynt-symboler som aktiverade funktionen och priserna som visades på dem fast.
  • 3 omsnurr tilldelas. Varje upplåst symbolposition snurrar självständigt.
  • Efter varje omsnurr låses eventuella nya Mynt-symboler fast på sina platser och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • Ytterligare rader låses upp genom att samla ihop 2 Mynt-symboler med en nyckel eller 1 Mynt-symbol med 2 nycklar.
  • Under funktionen Mega Fire Blaze omsnurr kan 3 olika uppgraderingssymboler stanna på spelplanen: Yxan, Skölden och Hjälmen.
    • Yxan uppgraderar upp till 10 kontantpriser.
    • Skölden samlar slumpmässigt in och lägger ihop pengar från upp till 10 andra symboler.
    • Hjälmen ökar antalet omsnurr till 4 under resten av funktionen.
  • Observera: Yx-symbolen kan uppgradera andra symboler till stjärn-symbolen.
  • Efter att en symbol har uppgraderats tilldelas den positionen ett kontantvärde.
  • När alla omsnurr har slutförts tilldelas alla priser.

Observera:

• Om den 6:e raden låses upp innebär en ny nyckel att man låser upp den stjärnprydda Mynt-symbolen. Det avslöjar ett pris som väljs slumpmässigt.
  • Om en Mynt-symbol stannade under funktionen väljs priset ut slumpmässigt innan funktionen avslutas.

Fire Blaze-pris:

• Det går att vinna 4 olika Fire Blaze-priser: GRAND, MAJOR, MINOR och MINI.
  • En hållen prisstjärna omvandlas för att ge någon av priserna GRAND, MAJOR, MINOR eller MINI:
    • GRAND-prisets värde = totalinsats x 2 000
    • MAJOR-prisets värde = totalinsats x 500
    • MINOR-prisets värde = totalinsats x 100
    • MINI-pris värde = totalinsats x 20
  • Dessa priser går att vinna flera gånger under en och samma Mega Fire Blaze omsnurr-session.
  • När funktionen Mega Fire Blaze omsnurr har slutförts summeras vinsterna från funktionen på en vinstskärm.

Utdelning till spelaren:

• Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 94.91%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-03-28