Magic of Pandora

Om Magic Of Pandora

Magic Of Pandora är ett 5x3 hjuls enarmad bandit med tjugofem fasta vinstlinjer

• Avkastning till spelaren (RTP)
  • Allmänt
  • Scatter-symbol
  • Wild-symbol
  • Mystisk Funktion
  • Huvudspelsfunktioner
  • Gratisspinn Bonus
  • Acceptera Tilldelad Funktion
  • Skapa Egen Funktion
  • Autospel

Avkastning till spelaren (RTP)

• Avkastning till spelaren (RTP) är den teoretiska statistiska procenten av totalt satsade medel av spelare i ett specifikt spel som betalas ut som vinster över tid. RTP är fast och förändras inte.
  • Detta spel har en RTP på 96.01%.

Allmänt

• Spelet har 25 fasta linjer. Om du har en vinstkombination som är längs med vinstraden markeras vinsten på hjulen.
  • Vanliga vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra på en vinstlinje.Vinstkombinationer måste starta från hjulet längst till vänster och symbolerna måste vara i följd längs en vinstlinje.
  • En ordinare vinst betalas per rad.Om du har mer än en kombination får du den vinsten utbetald som har det högsta värdet.
  • Ordinare vinster beror på din insats per rad bortsett från Scatters. Insats per rad = (Myntstorlek* Mynt per rad).
  • Vanliga vinster visas i krediter i vinsttabellen, så om din totala insats är 0.25 krediter per spinn är din insats per rad = totalt insats / antal vinstlinjer, dvs. 0.25 krediter / 25 vinstlinjer = 0.01 krediter.Ditt totala utbetalning beräknas som { (insats per rad * vunna krediter med minimuminsats) * 100}.Till exempel ger en vinst med 5 likadana spadesymbol 0.50 krediter och kommer att medföra att det totala utbetalningsbeloppet är { (0.01 insats per rad * 0.50 krediter vunna med minimuminsats) * 100} = 0.50 krediter.
  • För att tillhandahålla mer information till spelaren vid beräkningen av utbetalningarna har detta spel en dynamisk vinsttabell. De utbetalningar som visas i vinsttabellen för alla symbolkombinationer är de slutliga beloppen i krediter som redan har multipliceras med aktiv insats per rad och betalas till spelaren (se avsnittet Scattersymbol för detaljer).
  • Du betalas ut det vinstbelopp som visas i utbetalt-rutan.
  • Om du inte har en vinstkombination är spelet över och du kan spela igen.

Scatter-symbol

1 1

är en Scatter-symbol.

• Scatter-symbolen kan endast uppträda under huvudspelet.
  • Om 5, 4 eller 3 scatter-symboler visas utdelas 16, 12 respektive 8 gratisspinn.
  • Scatter-symbolen kan inte ersättas med Wild-symbolen.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen och läggs till vinster för vinstrader.
  • Basbetalningen för Scatter-symbolen för den specifika kombinationen kan beräknas som (krediter vunna på minsta insats / antal vinstrader) * 100. Därför kan totala utbetalningar för den scattervinsten beräknas som (Basbetalning för Scatter-symbolkombination * Total insats).
  • För att tillhandahålla mer information till spelaren vid beräkningen av utbetalningarna har detta spel en dynamisk vinsttabell. Scatterutbetalningar som visas i vinsttabellen är de slutliga beloppen i krediter som redan har multipliceras med total insats och utbetalas till spelaren.

Exempel:

Spel A har följande kriterier:

• 3 eller fler Scatter-symboler som är spridda på hjulen fullgör en vinnande Scatter-kombination och utlöser freespinsbonus.
  • Scatter-vinster läggs till Freespinsvinster och vinster på vinstrader. Om du har Scatter-vinst och vinst på vinstrad, utbetalas du för båda vinsterna eftersom Scatter-symbolen inte behöver visas på en vinstrad för att vinna.
  • Du snurrar hjulen.
  • En Scatter-symbol visas på var och ett av hjulen 1, 2 och 3 i valfri position på hjulet.
  • 3 Scatter-symboler ger 0.25 krediter med minimuminsats och total insats på 0.25 krediter, och basbetalningen för 3 Scatter-symboler skulle vara { (0.25 krediter vunna med minimuminsats / 25) * 100} = 1.00. Och din Scattervinst skulle vara (1.00 basbetalning * 0.25 krediter) = 0.25 krediter.

Wild-symbol

2 1

är en Wild-symbol.

• Wild-symboler kan endast visas på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Wild ersätter alla symboler förutom Scatter.

Exempel:

Spel A har följande kriterier:

• Wild ersätter alla symboler förutom Scatter för att fullgöra vinnstkombinationer.
  • Vinstkombinationer betalar ut från vänster till höger, så en symbol måste visas på det första hjulet.
  • En symbolkombination som börjar från andra, tredje, fjärde eller femte hjulet ger inga utbetalningar.
  • Om det finns mer än en möjlig vinstkombination på en vinstrad får du endast ut värdet av den högsta kombinationen.
  • Om din totala insats är 0.25 krediter per spinn är din insats per rad = total insats / antal vinstrader dvs. 0.25 krediter / 25 vinstrader = 0.01 krediter. Din totala utbetalning beräknas som { (insats per rad * vunna krediter på minsta insats) * 100}.
  • Du snurrar hjulen.
  • Tre ordinarie klöversymboler visas på hjulen 1, 3 och 4 och Wild-symbolen visas på hjul 2 och 5.
  • Detta fullgör en vinst med 5 ordinarie klöversymboler som ger 0.40 krediter vid minsta insats.
  • Så ditt totala utbetalningsbelopp blir {(0.01 insats per rad * 0.40 krediter vunna på minsta insats) * 100} = 0.40 krediter.

Mystisk Funktion

• Varje hjul innehåller en stapel av mystiska positioner som ersätts av en spelsymbol – förutom wild och scatter – under varje hjulspinn.
  • Alla mystiska symboler ersätts av samma spelsymbol för en viss spinn.

Huvudspelsfunktioner

3 1

är en Pandoras Magiska

• På ett slumpmässigt spinn kan pandoras magiska ask visas i hjulområdet och spelaren tilldelas slumpmässigt en av nedanstående funktioner:
  • Wild-hjul
  • Extra wild
  • Fler vinstlinjer
  • Alla betalningar utvärderas efter Huvudspelsfunktioner.

Wild-hjul:

• Medan hjulen snurrar kan en eller två ormar komma från asken och förvandla ett eller två av hjulen 2, 3 eller 4 till wild.

Extra wild:

• Wild-symboler kommer från asken och landar på slumpmässiga platser på hjulen och förvandlar dem till wild.

Fler vinstlinjer:

• Medan hjulen snurrar kan en spindel komma ut från asken och spinna ett nät med fler gröna vinstlinjer. spelet får 50 vinstlinjer för just det spinnet.

Gratis Spinn Bonusen

1 1

är en Scatter-symbol.

• Om 5, 4 eller 3 scatter-symboler visas utdelas 16, 12 respektive 8 Gratis Spinn.
  • Gratis Spinn Bonusen erbjuder två alternativ av vilka spelare kan välja ett.
  • Acceptera Tilldelad Funktion
  • Skapa Egen Funktion
  • Under något av Gratis Spinn, kan freespinsfunktionen återaktiveras på ett slumpmässigt spinn. Pandoras magiska ask visas och ger 4 extra Gratis Spinn.
  • De insatser som spelas är samma insatser som var I spel då freespinsbonusen startade.
  • Vinster från Gratis Spinn adderas till vinsterna från scatter och vinstrader.

Acceptera Tilldelad Funktion

1 1

är en Scatter-symbol.

• Om 5, 4 eller 3 scatter-symboler visas utdelas 16, 12 respektive 8 Gratis Spinn.
  • Gratis Spinn Bonusen erbjuder två alternativ av vilka spelare kan välja ett.
  • Acceptera Tilldelad Funktion
  • Skapa Egen Funktion
  • Under Acceptera Tilldelad Funktion runda, spelaren blir tilldelad en av funktionerna wild-hjul, extra wild eller fler vinstlinjer slumpmässigt på varje Gratis Spinn.

Exempel:

• Du snurrar hjulen.
  • Scatter-symboler visas på hjul 1, 2 och 3 utlöser Gratis Spinn bonusrunda och tilldelar 8 Gratis Spinn.
  • 3 Scatter-symboler ger 0.25 krediter med minimuminsats och total insats på 0.25 krediter, och basbetalningen för 3 Scatter-symboler skulle vara { (0.25 krediter vunna med minimuminsats / 25) * 100} = 1.00. Och din Scattervinst skulle vara (1.00 basbetalning * 0.25 krediter) = 0.25 krediter.
  • Gratis Spinnbonus erbjuder två alternativ av vilka spelare kan välja ett.
  • En spelare väljer Acceptera tilldelad bonusrunda.
  • Spelaren tilldelas 8 Gratis Spinn med en av funktionerna Wild-hjul, Extra wild eller Fler vinstlinjer slumpmässigt på varje Gratis Spinn.
  • På första Gratis Spinn utlöses funktionen Wild-hjul som gör hjul 3 till Wild och 2 spadersymboler visas på hjul 1 och 2 för vinstlinjerna 3 och 22.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 spadersymboler på vinstlinje 3 och 22 som ger 0.05 krediter på varje vinstlinje med minimuminsats. Så, total vinst med spadersymboler = (2 * 0.05 krediter) = 0.10 krediter.
  • På andra Gratis Spinn utlöses funktionen Extra wild när wild-symbolen landar på hjul 3 för vinstlinje 1 och förvandlar symbolen till Wild.
  • På samma spinn visas 2 spadersymboler på hjul 1 och 2 för vinstlinje 1.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 spadersymboler på vinstlinje 1 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • På tredje Gratis Spinn utlöses funktionen Fler vinstlinjer och spelet får 50 vinstlinjer under det spinnet.
  • På samma spinn visas 3 hjärtersymboler på hjul 1, 2 och 3 för vinstlinje 38. Detta fullbordar en vinst med 3 hjärtersymboler på vinstlinje 38 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • Du får ingen vinstkombination under resten av dina Gratis Spinn, därför skulle din totala Gratis Spinn vinst vara 0.10 krediter + 0.05 krediter + 0.05 krediter = 0.20 krediter.
  • Eftersom Scatter-vinsterna läggs till Gratis Spinn vinster är din totala utbetalning 0.25 krediter + 0.20 krediter = 0.45 krediter.

Skapa Egen Funktion

1 1

är en Scatter-symbol.

• Om 5, 4 eller 3 scatter-symboler visas utdelas 16, 12 respektive 8 Gratis Spinn.
  • Gratis Spinn Bonusen erbjuder två alternativ av vilka spelare kan välja ett.
  • Acceptera Tilldelad Funktion
  • Skapa Egen Funktion
  • 3 funktioner visas - wild-hjul, extra wild, fler vinstlinjer med en mätare för var och en.
  • Spelaren kan dela upp tilldelat antal Gratis Spinn mellan de tre funktionerna, hur som helst.

Example:

• Du snurrar hjulen.
  • Scatter-symboler visas på hjul 1, 2 och 3 utlöser Gratis Spinn bonusrunda och tilldelar 8 Gratis Spinn.
  • 3 Scatter-symboler ger 0.25 krediter med minimuminsats och total insats på 0.25 krediter, och basbetalningen för 3 Scatter-symboler skulle vara { (0.25 krediter vunna med minimuminsats / 25) * 100} = 1.00. Och din Scattervinst skulle vara (1.00 basbetalning * 0.25 krediter) = 0.25 krediter.
  • Gratis Spinnbonus erbjuder två alternativ av vilka spelare kan välja ett.
  • En spelare väljer Skapa egen bonusrunda.
  • Spelaren tilldelas 8 Gratis Spinn.
  • Spelaren visas 3 funktioner - Wild-hjul, Extra Wild och Fler vinstlinjer med en mätare för var och en.
  • Spelaren kan dela upp tilldelat antal Gratis Spinn mellan de tre funktionerna, hur som helst.
  • Spelaren väljer 3 Wild-hjul, 3 Extra wild och 2 Fler vinstlinjer.
  • På första Gratis Spinn utlöses funktionen Wild-hjul som gör hjul 2 till Wild och 2 spadersymboler visas på hjul 1 och 3 för vinstlinjerna 4, 9, 15 och 24.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 spadersymboler på vinstlinje 4, 9, 15 och 24 som ger 0.05 krediter på varje vinstlinje med minimuminsats. Så, total vinst med spadersymboler = (4 * 0.05 krediter) = 0.20 krediter.
  • På andra Gratis Spinn utlöses funktionen Wild-hjul som gör hjul 3 till Wild och 2 hjärtersymboler visas på hjul 1 och 2 för vinstlinjerna 3 och 22.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 hjärtersymboler på vinstlinje 3 och 22 som ger 0.05 krediter på varje vinstlinje med minimuminsats. Så, total vinst med hjärtersymboler = (2 * 0.05 krediter) = 0.10 krediter.
  • På tredje Gratis Spinn utlöses funktionen Wild-hjul som gör hjul 3 till Wild och 2 spadersymboler visas på hjul 1 och 2 för vinstlinjerna 2, 12 och 10.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 spadersymboler på vinstlinjerna 2, 12 och 10 som ger 0.05 krediter på varje vinstlinje med minimuminsats. Så, total svinst med spadersymboler = (3 * 0.05 krediter) = 0.15 krediter.
  • På fjärde Gratis Spinn utlöses funktionen Extra Wild och två Wild-symboler landar på hjul 2 och 3 för vinstlinje 2.
  • På samma spinn visas 1 rutersymbol på hjul 1 på vinstlinje 2.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 rutersymboler på vinstlinje 2 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • På femte Gratis Spinn utlöses funktionen Extra wild och två Wild-symboler landar på hjul 2 och 3 för vinstlinje 4.
  • På samma spinn visas 1 spadersymbol på hjul 1 för vinstlinje 4.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 spadersymboler på vinstlinje 4 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • På sjätte Gratis Spinn utlöses funktionen Extra Wild och en Wild-symbol landar på hjul 3 för vinstlinje 15.
  • På samma spinn visas 2 hjärtersymboler på hjul 1 och 2 för vinstlinje 15.
  • Eftersom en Wild-symbol ersätter alla symboler så fullbordas en vinst med 3 hjärtersymboler på vinstlinje 15 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • På sjunde Gratis Spinn utlöses funktionen Fler vinstlinjer och spelet får 50 vinstlinjer under det spinnet.
  • På samma spinn visas 3 rutersymboler på hjul 1, 2 och 3 för vinstlinje 44. Detta fullgör en vinst med 3 rutersymboler på vinstlinje 44 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • På åttonde Gratis Spinn utlöses funktionen Fler vinstlinjer och spelet får 50 vinstlinjer under det spinnet.
  • På samma spinn visas 3 hjärtersymboler på hjul 1, 2 och 3 för vinstlinje 50. Detta fullbordar en vinst med 3 hjärtersymboler på vinstlinje 50 som ger 0.05 krediter med minimuminsats.
  • Alla Gratis Spinn är färdiga och dina totala Gratis Spinn vinster skulle vara 0.20 krediter + 0.10 krediter + 0.15 krediter + 0.05 krediter + 0.05 krediter + 0.05 krediter + 0.05 krediter + 0.05 krediter = 0.70 krediter.
  • Eftersom Scatter-vinsterna läggs till Gratis Spinn vinster är din totala utbetalning 0.25 krediter + 0.70 krediter = 0.95 krediter.

Autospel

• Du kan även snurra ett visst antal gånger i följd utan att interagera med spelet via Autospel.
  • Du måste välja en insats innan du påbörjar Autospel eftersom det spelas med den sista insatsens värde.
    • Tryck/klicka så att Autospel är på.
    • Tryck/klicka på antalet spinn som du vill spela.Autoplay-sessionen börjar automatiskt spela. För att Stoppaa Autospel, tryck/klicka på Stoppaa.

Anpassat läge

• Autospel är även tillgängligt med anpassat läge där vissa inställningar för Autospel är tillgängliga.

Inställningar för Autospel

1. Myntstorlek

• Du kan välja en myntstorlek innan du påbörjar Autospel eftersom det spelas med den sista insatsens värde.

2. Myntinsats

• Myntinsats är antalet tillåtna mynt per rad. Myntinsats varierar mellan spel.

3.Total insats

• Total insats visar värdet för total-insats. Total insats = (Myntstorlek * Myntinsats * Antal vinstlinjer).

4. Spins

• Du kan ange hur många gånger hjulen snurrar under din Autospelsession.

5.Vinst Gräns

• Stoppa snurr om antalet krediter som vunnits på något snurr överstiger eller motsvarar det valda beloppet.

6. Förlustgräns

• Stoppaa spinnen om Autospel överstiger förlustgränsvärdet med nästa insats.

Fram till Stoppa

• Autospel fortsätter till du trycker/klickar på Stoppa knappen, eller stoppas om freespins eller någon annan bonusfunktion utlöses.

Viktigt:

• Denna funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet som du spelar.

Tangentbordsgenväg

• Spin/Stopp Knappen kan väljas genom att trycka på mellanslagstangent på tangentbordet.

Datum för senaste ändring: 2019-06-10