GigaGong Gigablox

Välkommen till GigaGong Gigablox Videoslot!

OM SPELET

Giganimals är en 6 x 4 Gigablox-hjul videoslot med 40 fasta vinstlinjer. Den innehåller Super Wilds, Insatsmultiplikatorer och en Free Spins-funktion.

GIGABLOX

Under basspelet och bonusspelen, kan hjulen ändras till att använda 2x2, 3x3 eller 4x4 block istället för enskilda symboler.

SUPER WILD-SYMBOLER

Alla Super Wild-symboler som landar var som helst på hjulen kommer att expandera och täcka hela hjulet och är wild för det aktuella snurret.

GONG-SYMBOL

Varje gong-symbol som landar i sikte kommer att betala värdet av basinsatsen multiplicerat med den aktuella globala gong-multiplikatorn som finns längst upp till höger på hjulen.\nLikaväl som enskilda gong-symboler landar kan gong-symbolen också vara en del av en Gigablox-hjul där den omedelbart delar upp den i sina enskilda delar och betalar det multiplicerade insatsvärdet för varje del. \nEfter att en gong-symbol har betalat den multiplicerade insatsvinsten ökar den aktuella globala gong-multiplikatorn med 1 och om det finns en annan gong-symbol på hjulen kommer processen att upprepas för den här symbolen också.

SCATTER FREE SPINS

Bonussymbolen fungerar som en Scatter-symbol. Scatter free spins-bonusen aktiveras av 6 eller fler individuella bonussymboler som visas (alla Gigablox bonussymboler delas upp i enstaka bonussymboler).\n\nMellan 6 och 10 scatters kommer att ge 10 free spins. 11 eller fler scatters kommer att ge samma antal free spins som det finns scatter-symboler.\n\nFree spins spelas med den aktiverande insatsen.\n\nI början av free spins kommer den globala gong-multiplikatorn slumpmässigt att välja en startmultiplikator och free spins spelas ut ett i taget.\nPrecis som i basspelet är både Super Wild-symbolerna och Gong-symbolerna tillgängliga men med mycket högre chans att landa.\nSom tidigare kommer varje gong-symbol att delas upp i sina individuella delar och betala den aktuella basinsatsen multiplicerad med den globala gong-multiplikatorn.\nDärefter kommer den globala gong-multiplikatorn att öka med 1.\nUnder free spins återställs dock inte den globala gong-multiplikatorn mellan snurren.\n\nFree spins kan återaktiveras genom att landa BONUS scatter-symbolen var som helst.\nFör varje BONUS scatter-symbol som landar ökas antalet återstående free spins med 1.

KÖP EN BONUS

Genom att trycka på "Köp en bonus" kan en spelare köpa 10 free spins för 100 gånger sin basinsats.\n\nKöp en bonus free spins har mer Gong och Super Wild action än vanliga gratissnurr.\n\nSpelaren kan välja sin insats och sedan bekräfta insatsen.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, fem i rad och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Ovan inkluderar inte BONUS-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, läggs alla vinster till den aktiverande snurrens vinstsumma.
  • Det kan finnas en skillnad mellan summan av de enskilda vinsterna i free spins och den totala summa som visas på funktionens slutskärm. Totalvinsten på slutskärmen visar den slutliga avrundade vinsten.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att visa menyn.

• Lobby – För tillbaka spelaren till speloperatörens lobby
  • Vinsttabell – Visar spelets information (vinsttabell, vinstlinjer osv.)
  • Regler – Visar reglerna
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Satsning – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Fullskärm – Slå på och av fullskärmsläget.
  • Ljud – Sätt på och av ljud.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal aktiva linjer.
  • Ändra insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelarna kan spela utan att behöva klicka på knappen för varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Inställningar – Visar panelen för inställningar
  • Turboläge – Sätter på eller stänger av turboläge.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 3, daterad 04/08/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

ORDLISTA

ENGELSKA SVENSKA
FREE SPINS GRATISSNURRS
SCATTER FREE SPINS SCATTER GRATISSNURRS
SUPER WILDS SUPER WILDS
WILD SYMBOL WILD-SYMBOL
SUPER WILD SYMBOL SUPER WILD-SYMBOL
AUTOPLAY AUTOSPEL

Datum för senaste ändring: 2023-09-08