Wolf Blaze Megaways

Om det här spelet

Det här spelet har upp till 117 649 vägar.

Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.

Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.

När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan. Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Alla vägvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut på valfri position från vänster till höger enbart på intilliggande hjul. Varje hjul kan ha upp till 7 symboler, med eller utan extrahjulet.
Alla spel kan ha upp till 117 649 vinstvägar. Vägvinster multipliceras med insatsens multiplikator.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning. Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Extrahjul

Extrahjulet lägger till en symbol på det hjul det befinner sig ovanför (hjul 2, 3, 4 och 5).

Rolling Reels™-funktion

Rolling Reels™ är aktiva i basspelet och free spins.

Vinstsymboler från vägvinster tas bort för att ge plats för nya symboler. Rolling Reels™ kan ge flera vinster i följd.

Wild-symboler

Wild-symbolen kan ersätta vilka symboler som helst utom scatter-symbolen. Wild-symboler dyker endast upp på extrahjulet.

Jackpottvalspel

Wild-symboler inkasseras under varje spel medan Rolling Reels™ pågår.

När Rolling Reels™-funktionen har avslutats har jackpottvalspelet en chans att aktiveras. Ju fler inkasserade wild-symboler, desto större chans att aktivera.
Vid aktivering visas 12 nedåtvända polletter. Varje pollett hör ihop med 1 av 4 jackpottar.
Välj en pollett för att avslöja tillhörande jackpott.

När 3 matchande polletter har avslöjats tilldelas motsvarande jackpott och funktionen avslutas. Jackpottvinster är tillgängliga i basspelet och free spins.
Jackpottvinster multipliceras med den totala insatsen.

Free spins

4 scatter-symboler aktiverar 12 free spins.

Varje extra scatter-symbol ger 5 free spins.

Vinstmultiplikatorn börjar på 1 och ökar efter varje Rolling Reels™-snurr.

I free spins dyker scatter-symboler bara upp på extrahjulet.

3 eller 4 scatter-symboler i free spins ger 5 respektive 10 extra free spins. Endast den högsta vinstsumman betalas ut för scatter-symbolkombinationen.
Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet. Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte spelresultatet.
Om någon funktion aktiveras stoppas autospel.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet. Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Välj insats

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.

Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.

För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar. Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.

Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och -sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.) Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,01 %.

Datum för senaste ändring: 2023-02-06