Rainbow Riches Megaways

Spelintroduktion

• Rainbow Riches Megaways ™ använder den populära Megaways ™-funktionen som ger mellan 324 och 117 649 olika sätt att vinna på.
  • Vinstsymboler avlägsnas efter varje snurr som ger en kaskad av symboler som kan skapa ytterligare vinster.
  • Funktionen ”Bonus med gratissnurr” med en obegränsad vinstmultiplikator och en chans att vinna extra gratissnurr.

En kaskad av vinster

• När en vinstkombination visas på hjulen avlägsnas och ersätts alla symboler på hjulen som deltar i en vinst.
  • Symboler ersätts på huvudhjulen ovan och de övre hjulen från höger.
  • Antalet symboler på varje hjul är bestämt för varje efterföljande symbolkaskad som sker i spelrundorna.
  • Kaskaden fortsätter tills inga ytterligare vinster skapas.

Superjuvel-bonus

• En Superjuvel-symbol som visas i vilken position som helst på det övre hjulet utlöser ”Superjuvelbonusen”.
  • Superjuvelen omvandlar alla synliga juvelsymboler, inklusive sig själv, till samma slumpmässigt utvalda juvelsymbol.
  • De omvandlade juvelsymbolerna utvärderas och betalas tillsammans med övriga vinster.

Gratissnurrsbonus

• ”Bonusen med gratissnurr” tilldelas när 4 eller fler pottsymboler på huvudhjulen vid slutet av ett snurr.
  • 12 gratissnurr tilldelas för 4 pottsymboler.
  • 5 extra gratissnurr tilldelas för varje ytterligare symbol som visas.
  • Gratissnurr använder samma vinstlista som grundspelet.

Utlös bonus med gratissnurr igen

• Symbolerna för extra gratissnurr är endast tillgängliga på det övre hjulet.
  • 1, 2 eller 3 extra gratissnurrs delas ut när +1-, +2- eller +3-symboler syns vid slutet av en snurr.
  • Extra gratissnurr-symboler tas bort från det övre hjulet och läggs till i återstående snurr.
  • Det övre hjulets symboler kaskad-faller sedan när symbolen avlägsnas, vilket kan skapa ytterligare vinster.

Obegränsad vinstmultiplikator

• Funktionen ”Bonus med gratissnurr” med en ”Obegränsad vinstmultiplikator”.
  • ”Obegränsad vinstmultiplikator” börjar från x1 och ökar med 1 efter varje vinstkaskad.
  • Ökad ”Obegränsad vinstmultiplikator” gäller för alla efterföljande vinster.
  • En vinstkaskad består av alla intilliggande vinstsymboler och inkluderar inte extra gratissnurrsymboler.

Välj din insats

• För att ändra INSATS, använd ”+” och ”-” för att öka eller minska storleken på din insats.
  • Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Intilliggande vinster

• Spelet innehåller intilliggande vinster.
  • Alla vinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
  • Visa dessa genom att trycka på ”?”-knappen.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95.59%.

Datum för senaste ändring: 2019-07-23