Golden Haul Infinity Reels

Välkommen till videospelautomaten Golden Haul Infinity Reels ™ med free spins.

OM SPELET

Golden Haul Infinity Reels™ är en innovativ spelautomat med nya mekanismer.
Spelet startar med 3 hjul och 4 rader.
Om hjulet längst till höger förbättrar symbolkombinationen läggs ett extra hjul till längst till höger.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

• Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.

• Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.

• Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.

• Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.

• Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.

• Info-knappen – Visar informationssidor.

• Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.

• Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

• Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

• Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.

• Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.

• Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.

• Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

• Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.

• Autospel (om tillgängligt) – Aktiverar automatisk på varandra följande normala spel under ett visst antal spins.

REGLER

WILD-SYMBOLER

• WILDVAGNEN ersätter alla symboler utom SCATTER.

• WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.

Scatter

• En SCATTERSYMBOLVINST aktiverar free spins.

Symbol Betalar

• Symboler ger utdelning från vänster till höger (förutom scatter som ger vinst överallt) där antalet deltagande symboler är större än eller lika med 5.

• Symbolbeloppet beräknas som antalet symboler som ingår multiplicerat med symbolvärdet som visas i vinsttabellen.

• Vinster multipliceras med kreditvärdet.

INFINITY REELS (OÄNDLIGA HJUL)

• Alla snurr börjar med 3 hjul.

• Om hjulet längst till höger förbättrar symbolkombinationen läggs ett extra hjul till längst till höger.

• Det nya hjulet snurrar och om det återigen förbättrar symbolkombinationen läggs ytterligare ett hjul till och så vidare.

• Vinsten beräknas sedan när inget extra hjul har lagts till.

• Det finns ingen övre gräns för antalet hjul som kan läggas till.

Symbolmultiplikator

• Symbolmultiplikatorn tillämpas på alla symbolvinster.

• I alla grundspel och free spins börjar symbolmultiplikatorn på 1.

• I grundspelet ökar symbolmultiplikatorn med 1 varje gång ett nytt hjul läggs till.

• Under free spins ökar symbolmultiplikatorn med 1 varje gång ett nytt hjul läggs till.

• Det finns ingen övre gräns för symbolmultiplikatorn.

INFINITY-RAD

• INFINITY WILD kan dyka upp från hjul 3 och framåt.

• INFINITY WILD kommer att flytta sig från vänster till höger över nyligen tillagda hjul och lämna kvar WILDSYMBOLER.

• Ytterligare INFINITY WILDSYMBOLER kan dyka upp.

FREE SPINS

• En SCATTERSYMBOLVINST aktiverar free spins.

• 15 Free Spins tilldelas.

• Under free spins kan händelserna INFINITY REELS och INFINITY WILD inträffa.

• Freespins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

Spelregler

• 30 krediter för att spela.

• Symboler ger utdelning från vänster till höger (förutom scatter som ger vinst överallt) där antalet deltagande symboler är större än eller lika med 5.

• Symboler betalar alla som scatters.

• Symbolbeloppet beräknas som antalet symboler som ingår multiplicerat med symbolvärdet som visas i vinsttabellen.

• Vinster multipliceras med kreditvärdet.

• Sammanfallande vinster för olika symboler läggs till.

• WILDVAGNEN och WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.

• Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.1%

YTTERLIGARE INFORMATION

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-09-13