Betty Bonkers

Om spelet

Betty Bonkers är en videospelautomat med 3 hjul och 5 rader. Spelet har WILD SPINN, MULTIPLIKATOR SPINN, SYMBOL BORTTAGNING SPINN, LINK SPINN, JACKPOTTAR, GRATISSPINN, MEGA-GRATISSPINN samt BONKERS LINJE MULTIPLIKATOR.

Teoretisk utbetalning är 94.19%.

Specialsymboler

JOKRAR

Wilds-symboler ersätter alla symboler utom Bonus Scatter-symboler.

BONUS SCATTER-SYMBOLER

Stanna 2 BONUSSCATTERSYMBOLER för att aktivera funktionen BETTY’S MENU.
Stanna 3 BONUSSCATTERSYMBOLER för att aktivera funktionen MEGA-GRATISSPINN.

Spelfunktioner

BETTY'S MENU

Stanna 2 BONUSSCATTERSYMBOLER för att aktivera funktionen BETTY’S MENU i GRUNDSPELET.
En vinst på BONKERS LINJE under GRATISSPINN aktiverar funktionen BETTY’S MENU.
En av de sex funktionerna väljs slumpmässigt från BETTY’S MENU.

MED GRUNDSPEL

SYMBOL BORTTAGNING SPINN

De 2 symboler med lägst värde avlägsnas från efterföljande funktionsspinn.

WILD SPINN

1–2 slumpmässiga wildsymboler adderas till efterföljande funktionsspinn.

MULTIPLIKATOR SPINN

En 3–5x-multiplikator adderas till efterföljande funktionsspinn.

LINK SPINN

Två angränsande hjul är sammankopplade under efterföljande funktionsspinn.

JACKPOTT

Spelaren tilldelas MINSTA-jackpotten (10x insatsen), MEDEL-jackpotten (100x insatsen) eller MAX-jackpotten (1 000x insatsen) slumpmässigt.

GRATISSPINN

Spelaren tilldelas 6, 9 eller 12 GRATISSPINN slumpmässigt.

MEGA-GRATISSPINN

MEGA-GRATISSPINN aktiveras när 3 BONUSSCATTERSYMBOLER stannar.
MEGA-GRATISSPINN ger 20 GRATISSPINN.
MEGA-GRATISSPINN går bara att vinna i GRUNDSPELET

MED GRATISSPINN

SYMBOL BORTTAGNING SPINN

De 4 symboler med lägst värde avlägsnas från efterföljande funktionsspinn.

WILD SPINN

3–4 slumpmässiga wildsymboler adderas till efterföljande funktionsspinn.

MULTIPLIKATOR SPINN

En 6–10x-multiplikator adderas till efterföljande funktionsspinn.

LINK SPIN

Alla tre hjul är sammankopplade under efterföljande funktionsspinn.

JACKPOTT

Spelaren tilldelas MINSTA-jackpotten, MEDEL-jackpotten eller MAX-jackpotten slumpmässigt. Under GRATISSPINN ökar jackpottvärdena för varje vinst på BONKERS LINJE.

GRATISSPINN

Spelaren tilldelas +1 GRATISSPINN, +1 BONKERS LINJE MULTIPLIKATOR och en ny bonusfunktion från BETTY’S MENU.

BONKERS LINJE

En vinst på BONKERS LINJE (mittenraden under gratisspinn) aktiverar funktionen BETTY’S MENU.
En vinst ökar BONKERS LINJE MULTIPLIKATOR med +1.
Alla vinster på BONKERS LINJE multipliceras med BONKERS LINJE MULTIPLIKATOR.
Maxvärdet för BONKERS LINJE MULTIPLIKATOR ÄR 10x.
En vinst på BONKERS LINJE ger +1 GRATISSPINN.
Funktionssnurr ökar inte LINJE MULTIPLIKATOR och ger inga extra gratisspinn.

MAXJACKPOTTAR

De högsta jackpottvärdena på spel är:
MAX: 10 000x insatsen
MEDEL: 1 000x insatsen
MINSTA: 100x insatsen

KÖPFUNKTION

Köpfunktionen kan aktiveras från basspelet.

Genom att betala 20x insatsen aktiverar du funktionen BETTY’S MENU.

Genom att betala 300x insatsen aktiverar du funktionen MEGAGRATISSPINN.

Utbetalningen för köpfunktionen BETTY’S MENU är 94.49%.

Utbetalningen för köpfunktionen MEGA-GRATISSPINN är 94.70%.

Köpfunktionen kanske inte är tillgänglig på alla marknader.

Så här spelar du

Spelautomater är väldigt lätta att spela på. Följ bara de 3 stegen:

1. Välj din totala insats
  2. Tryck på SPINN-knappen
  3. Kolla efter vinster i VINST-fältet

För ökad förståelse av inställningar, spelregler och spelfunktioner, läs texten nedan.

Beskrivning av spelets funktioner

Insats

Den totala insatsen visas i TOTAL INSATS-displayen. Ändra insatsen genom att klicka på displayen och välja din önskade totalinsats.

Spinn

Spelet startas genom att trycka på SPINN-knappen.
När hjulen snurrar kan du snabbstoppa spelet genom att trycka på skärmen (om tillgänglig).

Vinst

Eventuella totalvinster under en spelrunda kommer att visas i VINST-fältet.
Symbolvinster visas i vinsttabellen, som återspeglar den aktuella insatsinställningen.
Insatsradvinster betalas i följd från längst till vänster och till höger.
Enbart den högsta vinsten per insatsrad betalas.
Separata insatsradvinster visas på insatsradvinsterna under vinstpresentationen.
Under gratisspinn visas enbart totalvinsten för varje spinn i VINST-fältet. Den ackumulerade vinsten för alla gratisspinn visas i TOTALVINST-fältet.

Vinsttabell

Alla vinstkombinationer visas i spelets vinsttabell, som du kommer åt genom att trycka på "i"-knappen i knappsatsen.

Autospel

Med autospel kan du spela flera spelrundor automatiskt.
Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta autospel.
Återstående antal spinn visas medan autospel är aktivt.
Autospel avslutas genom att trycka på STOPP-knappen.

Avancerade inställningar för autospel (när detta gäller)

Avancerade inställningar för autospel gör att spelaren kan ställa in antal spel, total förlustgräns för sessionen och enstaka vinstgräns.
Autospel avslutas när någon av gränserna överskrids.

Snabbspel (där det finns)

Snabbspelfunktionen används för att få kortast möjliga spelrunda.
Snabbspel startas med knappen i knappsatsen.

Inställningar för stationär dator (när detta gäller)

I inställningpelen nere till vänster om spelet kan du välja:

Ljud

Med den här inställningen bestämmer du om spelet ska spela upp ljud och musik.

Använd MELLANSLAG för spinn

Med den här inställningen bestämmer du om du ska använda mellanslagstangenten på ditt tangentbord för att starta spelrundor.

Visa välkomstskärm vid start

Denna inställning gör att du kan stänga av och sätta på välkomstskärmen.

Inställningar för mobilversion

Spelarkontroller

HEM-symbolen går tillbaka till mobilspelslobbyn.
SPELKONTROLLER når du genom att trycka på ikonen SPELKONTROLLER.

Spelkontroller

Gå till SPELKONTROLLER för att ändra storlek på TOTALINSATS och göra inställningar för AUTOSPEL.
På sidopanelen går du till KLIENTINSTÄLLNINGAR genom att trycka på ikonen INSTÄLLNINGAR.
Under INSTÄLLNINGAR gör LJUD-alternativen att du kan välja om du vill ha ljud och musik under spelet.
Under INSTÄLLNINGAR tar OMSPEL dig till spelhistoriken.
Via ikonen VINSTTABELL kommer du till spelets VINSTTABELL.
’?' Symbolen öppnar SPELREGLER.

Regler

Felfunktioner gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Oavslutade spel avgörs automatiskt efter två dagar. Alla vinster från automatisk avgjorda spel sätts in på spelarens konto.

Datum för senaste ändring: 2023-03-28