Star Gods

Du kan ändra dina spel- och ljudinställningar.

1. Klickinställningar
  2. Välj de önskade inställningarna
  3. Stäng fönstret för att återgå till spelet

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95.975%.

Tillgängliga inställningar:

Ljudvolym Justera volymen på ljudet i spelet eller stäng av det helt.
Ljudeffekter Justera volymen på ljudeffekterna i spelet eller stäng av dem helt.
Musik Justera volymen på musiken i spelet eller stäng av den helt.
Turbo Justera hastigheten på hjulen. Detta ändrar inte resultatet på snurren.

Autospel

Autospel gör det möjligt för dig att spela ett förutbestämt antal spel, upp till 100 i rad, utan att interagera med spelet.

• Autospel spelas med det senaste insatsvärdet du valt, så du måste välja ett insatsbelopp innan du påbörjar Autospel.
  • Antal snurr som återstår i din Autospelsession visas i spelet.
  • Under autospel kan du klicka på de 2 trianglarna på Snurrknappen för att hoppa över alla animationer på det snurret.
  • Autospel stoppas automatiskt om någon funktion aktiveras, antalet valda snurr har färdigspelats eller om saldot är lägre än den totala insatsen per snurr.

Vänligen se uppdelning av autospelalternativ nedan:

Autospelalternativ
Antal snurr Ställ in det antal snurr du vill spela, upp till 100 snurr.
Förlustgräns Ställ in ett maxbelopp du kan förlora under Autospel.
Enskild vinstgräns Ställ in en begränsning på maximalt belopp du vill vinna på ett enskilt snurr för att stoppa Autospel.
  • Klicka på Anpassa bredvid varje Autospel-värde för att ange det manuellt.

Starta Autospel

1. Välj det insatsbelopp du önskar spela för och klicka på knappen Autospel.
  2. Välj dina Autospelalternativ – antal snurr, förlustgräns och enskild vinstgräns.
  3. Klicka på Snurra för att starta Autospel.
  4. Klicka på Stopp för att avsluta Autospel. Att klicka på denna knapp påverkar inte resultatet av snurret.

Datum för senaste ändring: 2020-01-06