Troll Hunters

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Troll Hunters är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5x5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.
  • Troll Hunters inkluderar en jokersymbol (den gyllene runan). Jokersymbolen ersätter alla symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Vinstkombinationer tas bort från rutnätet och kvarvarande symboler faller ner för att eventuellt skapa nya vinstkombinationer. Jokersymbolen skapas vid den mittersta symbolen när en vinstkombination med 3 symboler tas bort. En vinstmultiplikator ökas varje gång symboler tas bort från spelet. Om alla symboler tas bort från rutnätet utdelas en speciell vinst.
  • Troll Hunters inkluderar ett bonusspel. Bonusspelet består av ett antal gratisrundor och startar när en kolumn med "BONUS" rensas helt från symboler. En multiplikator sätts baserat på antalet rensade "BONUS"-kolumner. Vinster uppnås när 5 eller fler matchande symboler landar var som helst i rutnätet. Alla vinster i bonusspelet multipliceras med multiplikatorn.
  • En annan uppsättning symboler används i bonusspelet och jokersymbolen uppträder inte. Om du får 5 eller fler bonussymboler (trollet) i bonusspelet ger det dig ytterligare bonusrundor, upp till totalt 20 rundor i följd. Varje troll i en vinstkombination ger ytterligare en bonusrunda.
  • RTP är 96.73%.
  • Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med den valda insatsen. Auto spel läget avbyts automatiskt baserat på egna inställningar eller då saldot är för lågt.
  • Starta- Spelrundan startas med den valda insatsen.