Sultan's Palace Fortune

SPELREGLER

Sultan's Palace Fortune: Hjälp

Sultanen väntar på din ankomst till sitt palats, där du kommer att bli behandlad som kunglighet. Som sultanens hedersgäst kommer han att skänka dig stora skatter, men först måste du bevisa att du är värdig sådana rikedomar. Ditt arabiska äventyr, fyllt av spänning och stor förmögenhet är på väg att börja.

Sultan's Palace Fortune är en 3-hjuls, 3-rads slot som transporterar dig till ett magiskt arabiskt palats. Sultan's Treasure-funktionen aktiveras när 3 eller fler scatters landar och belönar respins med sticky wilds och generösa kontantpriser. Att landa en Diamond scatter-symbol under Sultan's Treasure-funktionen initierar bonus-minispelen som ger ännu fler respins, wilds, utökade sticky wilds och episka multiplikatorer för nöjesförmögenheter och utbetalningar.

Spela Sultan's Palace Fortune nu!

Information

Vinstlinjer:

Sultan's Palace Fortune har 9 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp Video-slot

Antal vinstlinjer 9 linjer

Antal hjul och rader 3X3

Funktioner • Sultan's Treasure Feature

Andel som betalas ut till spelarna (RTP) 94.06%

Hit Rate 31.09%

Sultan's Treasure Feature

Sultan's Palace Fortune är en videoslot med 3 hjul, 3 rader och 9 vinstlinjer med en Sultan's Treasure Featur.

Sultan's Treasure Feature

När 3 eller fler scatter-symboler dyker upp var som helst på hjulen utlöser det Sultan's Treasure Feature

3 Respinn delas ut.

Under funktionen förblir de utlösande scatter-symbolerna låsta i sina positioner. Varje gång en eller flera nya scatter-symboler dyker upp på hjulen under funktionen återställs respinsräknaren till 3. De nya scatter-symbolerna blir också låsta i sina positioner tills funktionen tar slut.

Sultan's Treasure Feature slutar när inga fler respins återstår eller alla hjul är scatter-symboler. Priserna som visas på alla scatter-symboler delas sedan ut.

Diamant-, Ruby- och Emerald Scatter-symbolerna utlöser bonusminispelen.

Varje pris och/eller minispel delas ut i den ordning de visas på hjulen

Diamant - Bonus Minispel:

Den mittersta rullen är täckt med en Expanded Sticky Wild.

Hjul 1 och 3 snurrar tills en vinnande kombination delas ut.

2-10 respins sker med samma vinnande kombinationer för extra utbetalningar.

Ruby - Bonus Minispel:

Ett extra respin tilldelas med 5 - 9 slumpmässiga Wilds.

Emerald - Bonus Minispel:

Fortsätt snurra tills en vinst uppnås. Vinsten multipliceras sedan upp till 30x.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin.

Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag på tangentbordet.

• Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.

• Slå på funktionen i inställningarna.

• Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

• Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar

• Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.

• Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.

• Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.

• Systemfel nollställer alla utbetalningar.

• Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

Bonusfunktioner spelas med samma insatsbelopp som den runda som aktiverar funktionen.

Funktionsvinster läggs till alla initiala vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt: (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.

• Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt: (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.

• Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-01-31