Diamond Link Almighty Wolf

SPELREGLER

- Den har sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

- Vi rekommenderar att du laser alla avsnitt pä sidan.

Inledning

- Det har är ett spel för en spelare

- hur andra spelare spelar päverkar inte ditt spel. Ett spel startar nar du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av "totalinsats'-knappen. Lägsta insats per spelrunda är kr 3,75. Högsta insats per spelrunda är kr 1000,00. Ett klick på 'start"-knappen startar en spelrunda. Spelrundorna sker helt oberoende av varandra. Alla spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade. När du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med. En eventuell vinst visas på spelskärmen efter avslutad spelrunda.

Vinstlinjer

- Diamond Link-: Almighty Wolf har 5 hjul och 25 vinstlinjer

- Under "vinstplan och information' kan du se vinstlinjernas olika mönster.

Autostart

- Klickar du pä 'auto" och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

- Så länge autostartfunktionen är aktiv är den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stänger av funktionen.

- Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spelsaldo.

- Autostart avslutas automatiskt när en feature triggas.

Vinster

Vinstkombinationer och vinstutbetalningar följer vinstplanen. Vinstbeloppen i vinstplanen är dynamiska och andras automatiskt i förhållande till vald insats. Hjulen ses "från vänster till höger', där hjulet längst till vänster är 1 och hjulet längst till höger är 5. Endast högsta vinsten per aktiv linje och scatterkombination ges. Scattervinster adderas till linjevinsten. WILD-symboler ersätter alla symboler - utom MOON COLLECT (scatters) och DIAMANTER

- och hjälper till att komplettera vinstkombinationer. Scattersymboler räknas oavsett deras positioner. Alla vinster börjar på' hjulet längst till vänster och avser kombinationer av till varandra angränsande lika symboler på aktiva linjer, från vänster till höger (gäller ej scatters).

Bonussymboler

Totalvärdet av beloppen som framgår av diamanterna pä skärmen blir värdet som visas på Moon Collect-symbolen. Detta betalas ut direkt om Diamond LinIC-featuren inte triggas eller efter Diamond Link--featuren om det var en del av featuretriggaren.

I Diamond Link "-featuren förekommer inga Moon Collect-symboler. Moon Collect-symboler förekommer endast på hjul 5.

Om fem diamanter, eller ersättande Moon Collect-symboler, spelas fram på spelfältet och featuren inte triggas så ges ett gratis re-spin av alla hjul med alla diamanter och mänsymboler fixerade. Sex eller fler diamanter någonstans på skärmen taggar tre frispel i Diamond Link--featuren. Under ett re-spin räknas endast diamanter och Moon Collect-symboler. Vinstlinjer räknas inte.

Återbetalningskvot (RTP - Return to Player)

Den teoretiska återbetalningskvoten RTP (Return to Player) för detta spel är 95,03 %.

- Den teoretiska återbetalninaskvoten (RTP) beräknas enlist: total vinst / totala insatser. över en stor volym soelrundor. och soealar ett
spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar.

Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g.a. statistisk varians, framförallt vid få spelade spelrundor.

Avbrott i uppkopplingen

- Vid förlorad uppkoppling till nätet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet. - Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsätta med aktuell spelrunda.

- Detta inkluderar alla inställningar, såsom insats och antal aktiva linjer.
- Om spelrundan består av flera snurr (t ex. vid en frispelsfeature) så kommer spelet att fastställa din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.
Tekniskt fel gör alla satsningar och spel ogiltiga.

SPELFEATURES

Diamond Link--feature

- Sex eller fler diamanter någonstans på skärmen triggar tre frispel I Diamond Link--featuren.

- Om en eller fler diamanter dyker upp under ett frispel så återställs antalet återstående frispel till "3'.

- Varje diamant visar en tillhörande vinst.

- Möjliga vinster är: belopp upp till 100 gånger TOTALINSATSEN, Mini, Minor eller Major.

- Alla diamant- och Moon Collect-vinster som visas på skärmen betalas ut när frispelen avslutats.

- Grand-jackpotten betalas ut direkt efter att alla 15 symbolpositionerna Intagits av diamanter eller Moon Collect-symboler.

Att vinna Grand-jackpotten innebär samtidigt att featuren avslutas och att övriga featurevinster annulleras.

- Grand-vinsten betalas ut direkt efter att alla 15 symbolpositionema intagits av diamanter eller Moon Collect-symboler.Att vinna Grand-vinsten innebär samtidigt att featuren avslutas och att övriga featurevinster annulleras.

- Major-symboler förekommer inte på diamantsymboler i standardspel.

- Mini- och Minor-vinster betalas ut även om Moon Collect-featuren triggas.

- Mini-, Minor- och Major-jackpottmärkena kan förekomma på gyllene diamantsymboler och är olika typer av dessa.

Gambling

- Med aktuell insats kan maximalt kr 6 250,00 satsas vid gambling.

- Vid större vinster eller när autostartfunktionen är aktiverad så är gambling inte möjligt.

- Standardspelvinster som sammanfaller med Diamond Link--featuretriggare är del av featurevinsten och kan inte satsas i gamblingspel.

- Vinsten från en Diamond Link--feature betalas ut direkt och kan inte satsas i gamblingspel.

Vinstplan och information

-Vinstplanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstbelopp.

-Vinstplanen visar vinsterna för aktuell insats och antal linjer.

- Den består av flera sidor och du använder pilknapparna för att navigera bland dem.

Repris

- Via reprisfunktionen kan du se dina tidigare spelrundor igen. För en översikt av reglagen i reprisfunktionen, se listan för användargränssnittet ovan.

Hjälp

- Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet.

Avsluta spelet

-Du kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda.

VERSIONER

Spelcertifikat
Spelcertifikat, version: 1 112 0 (1 0.0)

Spelserver

Spelserverteknologi: novoSDK

- Spelservertillverkare, version: 1.10 54 0
- Spelserverstruktur, version: 1.112.0
- Spelmatematik, version: 1.0 .0

Spelklient

Spelklientstruktur: novoSDK
Spelklientteknologi: HTML5 Desktop

Producent och leverantör
- Producent: Greentube GmbH
- Leverantör: Greentube GmbH

Datum för senaste ändring: 2023-03-14