Rainbow Power Potz Ultranudge

SPELREGLER

Välkommen till RAINBOW POWER POTZ med ULTRANUDGE™, POWER POTZ och LOTS O' POTZ FREE SPINS.

OM SPELET

ULTRANUDGE™

En ULTRANUDGE vinstserie aktiveras genom att få en vinst som inkluderar WILD-symbolen, och fortsätter tills inga fler vinster bildas.

I FREE SPINS startar alla vinster en ULTRANUDGE.

POWER POTZ

Ovanför hjulen finns en VINSTKARUSELL som flyttar en position i varje snurr och nudge. Den innehåller antingen CASH, FREE SPINS eller WIN ALL.

POWER POTZ-funktionen aktiveras när en eller flera POWER POTZ-symboler landar på hjulen. Vinsten i vinstkarusellen ovanför Power Pot kommer att vinnas.

Power Potz finns på hjul 1, 3 och 5 i basspelet och på samtliga hjul i free spins.

CASH-vinster är mellan x2 och x1000 total insats.

FREE SPINS-bricka ger 10 FREE SPINS för varje Power Pot som träffas under en och samma spelomgång.

WIN ALL-vinster kan vara av alla vinsttyper och indikeras genom en extra guldram, den ger samtliga vinster i karusellen.

Karusellvärden lagras separat för varje insatsnivå.

LOTS O' POTZ FREE SPINS

1 eller flera FREE SPINS-brickor ger LOTS O' POTZ FREE SPINS i slutet av spelomgången.

I FREE SPINS finns staplar med Power Potz, och möjligheten för WIN ALL att visa sig.

Att få +1 SPIN med en Power Pot Rainbow Blast i free spins ger +1 free spin för varje aktiv pot.

Free spins spelas på linjerna och insatsen för det utlösande snurret.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurra eller mellanslagstangent för att starta spelet.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• Linjevinster multipliceras med insatsen.
  • För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler är i linje, se vinstvärdet i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3, 4 och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att öppna panelen för olika alternativ.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Turbo-läge – Om denna funktion finns tillgänglig på din valda spelsida kan du ändra spelets hastighet.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg (endast synlig när tillämpligt).
  • Insats – Visar nuvarande insats, kan klickas på för att öppna meny för insatsalternativ.
  • Insatsjustering – Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.
  • Meny – Öppnar meny för spelalternativ.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 24/11/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WIN ALL VINN ALLA
FREE SPINS GRATIS SNURR
+1 SPIN +1 SNURR
BONUS BOOST BONUS BOOST
BIG WIN STORVINST
SUPER WIN SUPERVINST
MEGA WIN MEGAVINST
BANGING WIN GRYM VINST

Datum för senaste ändring: 2022-12-14