Dragons Treasure

Dragon's Treasure – spelinstruktioner

INTRODUKTION

Häng med Siegfried i kampen mot den vilda draken och välj rätt symbol för att få drakens skatt.

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att välja beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (insatsbeloppen kan variera beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen på hjulen bildar en rad av 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler på en av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.

Wildsymbol

• Wildsymbolen (draken) kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wild-symbolen är också scatter-symbolen.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).

Free Spins

• Om du snurrar fram minst 3 bonusscatter-symboler samtidigt får du 10 frispel. I början av frispelen får du välja en symbol. När en vinst inträffar under frispel expanderar symbolen till alla hjulpositioner och kan ge vinst i alla positioner på spelade rader.
  • Frispel kan återaktiveras medan de pågår – då fortsätter den valda specialsymbolen att vara aktiv.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (5 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatterfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
  • Free Spins spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (5 rader är alltid aktiva).
  • VID FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).

Gäller från datum: 2017-04-12.

VINSTRADER

Datum för senaste ändring: 2018-12-31