Pyramid: The Quest of Immortality!

Pyramid: Quest for Immortality™ Spelregler

• Pyramid: Quest for Immortality™ är en 720-insatssätt, 5-hjuls spelautomat med Wild-ersättningar, Wild-genereringar, multiplikatorer och Avalanche™-funktionen.
  • De 5 hjulen är 3, 4, 5, 4, 3 med höga symboler från vänster till höger.
  • Spelet spelas med 720 insatssätt, 1 - 10 nivåer (10 mynt per nivå) och olika myntvärden.
  • Det finns inga insatslinjer.
  • Insatsnivån väljs genom att använda NIVÅ-väljaren.
  • Myntvärdet väljs genom att använda MYNTVÄRDE -väljaren.
  • MYNT visar antalet mynt som finns tillgängliga att satsa.
  • MAXINSATS spelar spelet med 720 insatssätt, den högsta insatsnivån och det aktuella myntvärdet. När man spelar på en lägre insatsnivå, måste MAXINSATS dubbelklickas på för att spela rundan med den valda nivån.
  • AUTOSPEL startar spelet automatiskt för det valda antalet omgångar.
  • Vinnande kombinationer och utdelningar görs enligt VINSTTABELL.
  • Matchande symboler i någon position på tre eller fler intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster och till hjulet längst till höger, är en insatssättvinst.
  • Insatssättvinster betalas om de är i följd från hulet längst till vänster till höger.
  • Endast den längsta matchande kombinationen per symbol betalas ut.
  • Fler insatssättvinster skapas när ytterligare exempel av symbolen visas på samma hjul som skapat den längsta insatssättvinsten.
  • En symbolvinst i mynt motsvarar värdet som visas i VINSTTABELLENmultiplicerat med insatsnivån och antalet gånger symbolen visas på var och ett av hjulen.
  • Samtidiga vinster för olika symboler läggs ihop.
  • En insatssättvinst i mynt är lika med värdet som visas i VINSTTABELLmultiplicerat med insatsnivån.
  • En insatssättvinst i betalningsmedel är lika med vinsten i mynt multiplicerad med myntvärdet.

Exempel på ett sätt att vinna, med utbetalning på nivå 1

• 3 matchande faraosymboler på intilliggande hjul med början på hjulet längst till vänster ger 5 mynt. Detta multipliceras med 2 (för 2 faraosymboler på hjul 3), vilket ger en total vinst på 2 x 5 = 10 mynt.

iconpyramid

Avalanche™-funktion

• Symbolerna faller på plats på de fem hjulen i stället för att snurra.
  • En vinst på insatssätt startar en Avalanche.
  • Symbolerna i vinnande kombinationer exploderar och försvinner, och ger plats för en andra Avalanche av symboler för en chans till större vinster.
  • Avalanches fortsätter tills det inte finns några fler vinster.

Wild

• Wild-symboler ersätter alla övriga symboler.
  • Wild-symboler ersätter mot den högsta möjliga vinnande kombinationen på ett insatstssätt enligt VINSTTABELLEN.

Wild-generering

• En symbol som landar ovanför hjul 2, 3 eller 4 och som är en del av en vinnande kombination omvandlas till en Wild-symbol för nästa Avalanche.
  • Wild-symboler som finns överst på hjul 2, 3 eller 4 och som ingår i en vinnande kombination försvinner inte, utan fortsätter vara Wilds under nästa Avalanche.

Multiplikator

• Avalanche-multiplikatorn ökar med 1 för varje 3 Avalanches i följd som innehåller åtminstone en insatssättvinst, upp till en maximal multiplikator om x10.
  • Multiplikatorn stannar på max under följande Avalanches tills det inte finns några fler vinster.

Spelfunktioner

• Tabellen nedan listar de olika knapparna som finns i spelet och beskriver deras funktioner.

Knapp

Funktion

Klicka för att starta en spelrunda med den aktuella insatsnivån och myntvärdet (alternativt, tryck på mellanslag).

Klicka för att öppna menyn för spelinställningar och välj spelalternativ. Se avsnittet spelinställningar nedan.

Klicka för att stänga av spelljudet eller använd reglaget för att justera volymen.

Klicka för att öppna spelreglerna.

Klicka för att öppna menyn för Autospel inställningar och spela spelet automatiskt. Välj antal spins för Autospel eller öppna avancerade inställningar för att konfigurera stoppa Autospel-alternativen.

Klicka på pilarna som pekar åt vänster eller höger för att scrolla genomVINSTTABELL-sidorna.

Klicka för att gå tillbaka till huvudspelet.

Klicka för att se VINSTTABELL.

Spelinställningar

• Om du vill öppna spelinställningarna klickar du på skiftnyckelikonen i spelpanelen.
  • Introskärm. Sätter på eller stänger av introduktionsskärmen.
  • Mellanslag för att snurra. Sätt på eller stäng av mellanslagsfunktionen.
  • Spelhistorik. Klicka här om du vill visa din senaste spelhistorik (Inte tillgängligt under PROVSPELA GRATIS).

Avancerade Autospel-alternativ

• Om du vill ange avancerade Autospel-alternativ klickar du först påAUTOSPEL och därefter på Avancerade inställningar.
  • Vid vinst. Stoppa Autospel när du vinner i en omgång.
  • När en enstaka vinst överstiger. Stoppa Autospel när beloppet som du vinner överstiger eller är detsamma som det belopp som du anger.
  • Om Saldot ökar med. Stoppa Autospel om saldot ökar med det belopp som du anger.
  • Om Saldot minskar med. Stoppa Autospel om saldot minskar med det belopp som du anger.
  • Klicka på Återställ för att ta bort alla valda Stoppa Autospel-val.
  • Obs: När du ändrar Autospel-inställningar under en runda, kommer inställningarna att få effekt först när spelrundan eller funktionen är avslutad.
  • Obs: Om du kopplas bort medan du spelar kommer alla Autospel-inställningar att återgå till default när du laddar om spelet.

Extra information

• Följande funktioner och inställningar i spelet kan omfattas av villkoren för spelwebbplatsen. Mer information om följande finns på spelwebbplatsen:
    • De processer som används för att hantera rundor som inte är avslutade.
    • Tidsperioden efter vilken inaktiva spelsessioner avslutas automatiskt.
  • Vid fel i spelets maskinvara/programvara blir alla insatser och utbetalningar ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.

Tillbaka till spelare

• Teoretisk återbetalning till spelaren för det här spelet är 96.48%

Översättning av speltermer

Obs: Följande tabell är bara tillämplig om du spelar med ett annat språk än engelska.

Engelska

Översättning

Wild

Wild

Avalanche

Lavin