Cash Stax

Spelintroduktion

"Detta är ett spel med 5x3 hjul som tillåter upp till 30 linjer. Spelet har en gratis spinn-bonus som kan upprepas."

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Så här spelar du

Väljdin insats -

Om du vill ändra denna, klicka på INSATS/LINJE '+' och '-' knapparna för att öka eller minska insatsen per linje.

Vinnande linjer

Som standard är valet för standardspel 10 linjer vilket kan utökas till 20 linjer genom att öka insatsen.
Antal valda vinstlinjer i spelet Big Bet är som standard 30 stycken.

Starta spelet

Börja spela genom att trycka på SPINN.Spelet innehåller en AUTOSPEL-funktion som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt.
Välj önskat antal spinn genomatt välja en av de numrerade knapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
Avbryt autospel genom att klicka på "STOPP".

Hjälp

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikator av insatsen per linje.
Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.

Gratis spinn-bonus

Man får gratis spinn genom att 1 eller flera gyllene O scatter-symboler visas på varje hjul.
Antalet gyllene O scatter-symboler bestämmer antalet beviljade gratisspinn.
Gyllene O scatter-symboler hålls under gratisspinn och ytterligare gratisspinn beviljas om en eller flera gyllene O-symboler finns på varje hjul.
Antalet gratisspinn som beviljas bestäms efter det antal gyllene O-symboler som finns på hjulen.
Att få 20 eller fler gratisspinn multiplicerar alla återseende gratisspinn med 5.
RTP varierar från 94,12% till 98,14% beroende på vald insats.
Den förväntade utbetalningen för detta spel är 98,14 % när man spelar Big Bet -spelet.
Denna RTP utgör den långsiktiga, förväntade utbetalningen för spelet och har
beräknats ochgranskats av ett oberoende testbolag.
Vid fel kommer alla betalningar och spel att annulleras.