Flying Pigs

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Flying Pigs är ett videobingospel som låter dig ta del av det rika jordbrukslivet på landet. 30 bollar kommer slumpmässigt att dras från totalt 60 stycken bollar. Spela på upp till fyra spelbara kort, var och en har 15 slumpmässigt valda nummer.
  • Extrabollsfunktionen aktiveras om du är ett nummer ifrån att vinna ett pris på x8 eller mer. Du kan köpa upp till 12 extrabollar, var och en med en kostnad som baseras på sannolikheten att vinna.
  • Du kommer till Bonusspelet genom att antingen vinna med fyrkants- eller spårmönstret som visas på skärmen. Välj grisar och flytta dem inom det inhägnade området för att vinna priser! Akta dig för den elaka galten, om han framträder avslutas Bonusspelet!
  • RTP är 93.73%.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.