Snowy Secrets

Snowy Secrets är ett spel med 5 hjul, 30 vinstlinjer och en bonusrunda med gratissnurr där 4 symboler kan bli jokrar! Aktivera bonusrundan med gratissnurr genom att få 3 bonussymboler någonstans på de 3 mittersta hjulen. Bonusen inleds med 15 gratissnurrar och du har möjlighet att återaktivera den flera gånger. Samla julklapp-jokersymboler och se på när fler och fler symboler blir jokrar!

Så satsar du

Snowy Secrets har 30 fasta vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet eller TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Så här ändrar du insatsen:

Välj önskad total insats.

På en dator kan du välja att trycka på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen eller plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar till det aktuella myntvärdet.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 3 bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på de 3 mittersta hjulen. Dessa symboler förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.

En aktivering av bonusrundan med gratissnurr ger 15 gratissnurrar. Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när 3 bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på de 3 mittersta hjulen. Dessa symboler förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.

Bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till högst 225 gratissnurrar per bonus.

Julklappssymbolen är en joker i bonusrundan med gratissnurr och finns bara på hjul 5. Varje gång en julklappssymbol dyker upp sparas den i en särskild mätare på skärmen. Genom att samla 3 julklappar blir alla jultomtesymboler till jokrar på hjul 2–5. Jultomtesymbolerna blir jokrar under det snurr som den tredje julklappen samlas in och under alla efterföljande snurr i bonusen. Dessutom uppgraderar alla ytterligare uppsättningar med 3 julklappar en extra symbol:

• 3 julklappar: Jultomtesymbolen är joker på hjul 2 till 5
  • 6 julklappar: Julgranssymbolen på hjul 2 till 5 är även den joker
  • 9 julklappar: Julstrumpasymbolen på hjul 2 till 5 är även den joker
  • 12 julklappar: Pepparkakshussymbolen på hjul 2 till 5 är även den joker

Efter att 12 julklappssymboler har samlats in kan inga fler julklappar samlas in men julklappssymbolen förblir joker. När bonusrundan med gratissnurr är slut töms alla julklappsackumulatorer.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Alternativ

Ljud på

• Sätt på och stäng av spelljud.

Regler

Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.

Endast den högsta scattervinsten betalas ut. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Spridda vinster är fristående från linjevinster och läggs också till det totala utbetalningsbeloppet.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Vinster visas i vald valuta.

Eldstadssymbolen är joker och dyker endast upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

bonusrundan med gratissnurr är symboler som har blivit jokrar endast jokrar på hjul 2, 3, 4 och 5. När tillräckligt många julklappar har samlats in för att göra en viss symbol till joker blir den symbolen omedelbart en joker under det snurret och under alla efterföljande snurr i bonusen.

Julklappssymbolen är joker och dyker endast upp på hjul 5 i bonusrundan med gratissnurr.

Alla jokersymboler kan fungera som alla symboler förutom bonussymbolen.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabell för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om tilldelningstaket är nått för bonus, avslutas bonus direkt, även om det finns kvarvarande gratissnurr.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.93%

Datum för senaste ändring: 2022-12-02