MegaBars

Mb1

Spelets mål:

Mega Bars är ett slotspel med 5 rullar och TheBigOne jackpotten. Det finns endast fyra symboler: två som ger vinst, en tom och en som aktiverar funktionen. 3 eller fler GRATISSPEL-symboler bredvid varandra på en vald vinstlinje startar funktionen.

Mb2

Mb3

Spelinformation:

• Spelet har 10 fasta vinstlinjer.
  • Spelet startas genom att klicka på snurrknappen efter att SATSNING och LINJER valts.
  • Utbetalningarna visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består av fem jackpots i olika nivåer; dessa är - från lägsta till högsta - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot och Colossal Cash Jackpot. Alla fem jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. För varje spel lägger huset till en liten kredit till var och en av de fem pågående jackpottarna. Alla fem nivåer inom The Big One jackpot kan vinnas om man satsar ett belopp - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Ju större insats, desto större chans att vinna en jackpot. Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel. Om en jackpot har aktiverats under grundspelet, som också aktiverar gratisspel, spelas och visas jackpottemaspelet efter att temaspelet med gratisspel är klart.

Så här spelar du

• Välja satsningsbelopp: När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per vinst med Mb4 eller Mb5 knapparna på var sin sida av BET funktionen.
  • LINJER: Tio linjer väljs som standard. Linjerna är förinställda och kan inte ändras.
  • Den totala insatsen är 10 gånger insatsen per linje och visas nära SATSNING i nedre vänstra hörnet.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAXIMAL SATSNING Mb6 om du vill satsa högsta möjliga insats. Om ditt spelsaldo inte räcker inaktiveras det här alternativet.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen Mb7 som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på knappen Mb8 som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren. Priserna visas i betalningstabellen per unit-spel. Spelet har en dynamisk betalningstabell och utbetalningarna som visas i betalningstabellen multipliceras med spelet. Du kan navigera till samtliga betalningstabell-skärmar med ett klick på Mb9 och Mb10 knapparna. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen Mb11 på vinsttabellskärmen.

• Snurra: Du startar spelet med SPIN knappen Mb12 längst ner till höger.
  • Volym: SoundOnButton ikon spelar upp spelets musik. Klicka på ikonen SoundOnButton för att stänga av ljudet SoundOffButton.
  • "AUTOSNURRA": Du kan använda den här funktionen för att välja alla eller några av de olika alternativen för handsfree-spel Mb13. De tillgängliga alternativen under den här funktionen är:

v  Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mindre än den totala insatsen som placerats.

v  Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.

Om förlust inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)

• Totala satsningar = ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.

v  Om funktionen aktiverar: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa funktion aktiveras.

• Autospin avslutas när The Big One Jackpot startas mellan Autospins.
Mb14

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre vänstra hörnet av spelskärmen. När Autospin-rutan öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extra-optionerna. Klicka i rutorna bredvid optionerna du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor, gäller det villkor som uppfylls först framför övriga villkor. Övriga valda villkor ignoreras. Du kan därefter antingen välja samma uppsättning med alternativ igen eller välja andra alternativ och fortsätta med spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte tillgängligt vid spel med gratispengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa snurrning kommer att vara densamma som det belopp du satsade vid föregående snurring. Klicka bara på "SNURRA" för att satsa samma belopp igen. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren "SALDO" och mätaren "SATSA". Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • Spelinställningar:
    • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
    • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
    • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
    • Snabbsnurrning: Med den här optionen är spelen snabbare än med ordinarie snurrningar. För spelare från Storbritannien kommer den här optionen att vara deaktiverad.
    • Mellanslag för att snurra: Om du väljer denna option kan mellanslag användas för att starta en spin. Denna option förblir deaktiverad om introvideon inte finns för ett spel.

Mb15

Spelregler:

• Mega Bars är ett slotspel med 5 rullar och som spelas med 10 vinstlinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Utbetalningarna visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • MAX SATSNING väljer 10 linjer och maximalt satsningsvärde.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald betalningslinje betalas.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • X och fält symbolerna betalar när 3 eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på utvalda vinstlinjer.
  • FREE SPINS och O-symboler har inga utbetalningar.
  • 3 eller fler GRATISSPEL-symboler bredvid varandra på en vald vinstlinje startar funktionen.

Funktioner:

Gratisspel:

• Regler för aktiverande, re-aktiverande och utdelning av gratisspel är samma.
  • 3 eller fler GRATISSPEL-symboler bredvid varandra på en vald vinstlinje startar FUNKTIONEN.
  • Om 3 efterföljande FREE SPINS symboler visas på en utvald vinstlinje, aktiveras 5, 10, 15, 20 eller 30 gratisspel.
  • Om 4 efterföljande FREE SPINS symboler visas på en utvald vinstlinje, aktiveras 10, 20, 25, 30, 35 eller 40 gratisspel.
  • Om 5 efterföljande FREE SPINS symboler visas på en utvald vinstlinje, aktiveras 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 35, 40, 45 eller 50 gratisspel.
  • Under gratisspelens gång reaktiverar 3 eller fler GRATISSPEL symboler bredvid varandra på en utvald vinstlinje gratisspel.
  • Gratisspel spelas med 10 fasta linjer och insats per linje inom det aktiverande spelet.
  • Spin Bank räknaren som visas högst upp på hjulen under gratisspelens gång, visar den totala vinstsumman med gratisspel.

Jackpotspel:

Mb16

• The Big One jackpotten kan startas när som helst - antingen under en vanlig spin, autospin eller efter featurespel.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter. Varje jackpot har sin en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Med ett klick på "OK" i pop-up-fönstret kommer du till huvudspelsidan.
  • Om flera jackpottar vunnits samtidigt, visas SPIN-knappen i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan. Så fortsätter spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Knappkommandon:

Mb17

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Real\Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Deposit DepositButton om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Den teoretiska avkastningen till spelaren för det här spelet är 95,28%.

Vanliga frågor:

1. Jag kunde inte avsluta spelet. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" DepositButton
    nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Om du fortfarande har problem kan du kontakta vår kundtjänst. De är öppna dygnet runt, alla dagar.

Senaste uppdatering: 22/08/2018.

Datum för senaste ändring: 2020-10-05