Bier Haus

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Huvudspel

1

• WILD är wild för allt utom FEATURE och GOLD FEATURE.

• Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

• Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.

• Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

• Varje 5 hjul innehåller ett antal intilliggande positioner som, innan hjulen börjar snurra, slumpmässigt ersätts med

• symboler från vinsttabellen.

Free Spin-funktion

2
  • 5 eller fler utspridda FEATURE och/eller GOLD FEATURE på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster, utlöser Free Spin-funktionen.

• 5 FEATURE och/eller GOLD FEATURE ger 5 Free Spins.

• För varje FEATURE och/eller GOLD FEATURE utöver de första 5 som utlöst funktionen, ges ytterligare 5 Free Spins upp till max 80 ursprungliga Free Spins.

• Alla GOLD FEATURE som är del i kombinationen som utlöser funktionen ersätts med LOCKED WILD och låses i det hjulläget på skärmen när Free Spins börjar.

• PERSISTING WILD är kvar låst under hela funktionen.

• PERSISTING WILD är en wild för alla symboler förutom FEATURE och GOLD FEATURE.

• Om FEATURE eller GOLD FEATURE stannar bakom PERSISTING WILD och en funktion blir möjlig så ersätts den med WILD FEATURE men enbart för aktuell spin.

• WILD FEATURE är en wild för alla symboler.

• Om under free spins 5 eller fler FEATURE, GOLD FEATURE och/eller WILD FEATURE finns utspridda på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster, läggs ytterligare spins till

• antalet free spins som återstår.

• Klicka på ”Starta funktion” för att starta Free Spins.

• Under Free Spins används en alternativ hjuluppsättning

• Varje 5 hjul innehåller ett antal intilliggande positioner som, innan hjulen börjar snurra, slumpmässigt ersätts med symboler från vinsttabellen.

• Vinstkombinationer för dessa hjul är identiska med de i huvudspelet.

• Under Free Spins gäller samma satsning per rad och samma aktiva vinstrader som under snurren som utlöste funktionen.

Vinstrader

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.

• Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.

• Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.

• Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.

• Fel annullerar samtliga spel och vinster.