Wish upon a Leprechaun

Introduktion

Wish Upon A Leprechaun är en spelautomat med 5 hjul och 20 vinstrader fullmatad med irländsk tur! Spelet bjuder på 5 fantastiska funktioner samt Jackpot King!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om 3 bonusscatter-symboler visas någonstans på hjul 1, 3 och 5 aktiveras bonusfunktionen Pots O' Luck.

Blottlägg Chests O' Plenty under Pots O' Luck för att vinna bonusrundan Chests O' Plenty.

Blottlägg Nags T' Riches under Pots O' Luck för att vinna bonusrundan Nags T' Riches.

Blottlägg End O' The Rainbow under Pots O' Luck för att vinna bonusrundan End O' The Rainbow.

Blottlägg Clovers Rollover under Pots O' Luck för att vinna bonusrundan Clovers Rollover.

Blottlägg Big Money under Pots O' Luck för att vinna bonusrundan Big Money.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade linjer med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Scattervinster adderas till radvinster.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).
  • Wildsymbolerna är: They Think It's All Clover Wilds, Infectious Wilds, Clovers Rollover Wilds, Colossal Wilds och vanliga Wilds.

Lucky Charms Bonus

Under vilket spel som helst kan Lucky Charms Bonus aktiveras. Detta kan ge en av följande:

• Infectious Wilds – Wilds kan betäcka hjulen och förvandla positioner till wild. Efter en snurr kan hjulen snurras om medan eventuella wilds hålls på sina positioner.
  • They Think It's All Clover – Samtliga hjul kan förvandlas till hjul där wildsymboler staplas.
  • Colossal Spin – I takt med att hjulen fortsätter snurra kan tre intilliggande hjul förvandlas till ett Colossal Reel.
  • Spin Streak – Om hjulen stannar med en vinstkombination kan hjulen snurras om samtidigt som de aktiverande symbolerna hålls på sina positioner. Det fortsätter tills vinsten inte förbättras mer.
  • Bonus Boost – Extra bonussymboler kan läggas till på hjulen.
  • Win Spin - Garanterar en spelomgång med stor vinst.

Bonusaktivering

• Om 3 freespins-bonussymboler dyker upp på hjul 1, 3 och 5 aktiveras Pots O' Luck Bonus.
  • I Pots O' Luck Bonus kan fem olika bonusrundor aktiveras.
  • Spelaren väljer en av krukorna och blir belönad med någon av bonusrundorna.

Chests O' Plenty

• Funktionen består av 16 kistor. På skärmens höger och vänster sida finns en förteckning över utfall.
  • Välj en kista innan andra kistor öppnas, vilket eliminerar en del av valörerna.
  • När ett visst antal kistor eliminerats får spelaren ett erbjudande om prispengar. TA DET, acceptera beloppet som erbjuds och avsluta funktionen, eller NEKA DET och ta bort fler kistor i ett försök att vinna större prispengar.
  • Spela tills du tackar ja till ett erbjudande eller nått slutet och tilldelas ett slutgiltig pris.

Nags T' Riches

• Snurra lyckohjulet för att avancera på tavlan och öka totalinsatsmultiplikatorn. Lyckohjulet kan blottlägga något av följande utfall:
  • Avancera 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 – Förflytta dig de antal steg siffran visar.
  • Inkassera – Avslutar bonusen och betalar ut den aktuella insatsmultiplikatorn.
  • Om du tilldelas BIG MONEY kommer du till Big Money-racet (förklaras nedan).
  • Funktionen fortsätter tills du stannar på Inkassera eller tar dig till bonusen BIG MONEY.

End O' The Rainbow Free Spins

• Om en specialscatter-symbol visar sig på hjul 5 under en snurr tänds en del av regnbågen. Fullborda en nivå för att förvandla en symbol till wild.
  • Freespins fortsätter tills du når guldkrukan – då får du värdet som visas i bonusvinstpanelen.
  • End O' The Rainbow Free Spins är obegränsade till antalet men kan inte återaktiveras.

Clovers Rollover Free Spins

• Clovers Rollover Free Spins ger 10 freespins.
  • Under varje snurr singlar en stor klöverwild ner över skärmen, vilket kan leda till att hela eller delar av klöverwild-symbolen stannar på spelplanen och förvandlar positioner på hjulen till wild.
  • Clovers Rollover Free Spins kan inte återaktiveras under Clovers Rollover Free Spins.

Big Money Bonus

• Välj en jockey och gå vidare till Big Money-racet. Du tilldelas ett pris baserat på din slutplacering (en multiplikator av din totalinsats).

Jackpot King-pottsystemet

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King-pottsystemet är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King-potten.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Progressive Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King-jackpotten kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När potten vinns nollställs den och börjar växa igen.
  • Samtidiga jackpottvinster kan inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Beroende på operatörskonfiguration kan följande ytterligare jackpottar vara tillgängliga: Regal, Royal.
  • När jackpotten vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Jackpottar fylls på av spelarinsatser förutom den initiala jackpottsumman som operatören står för.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatterfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
  • Free Spins spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (20 rader är alltid aktiva).

Översättningar av spelterminologi

Notis: Följande gäller endast om du spelar på ett annat språk än engelska.
Engelsk term Översatt term
Wild Wild
Storvinst Storvinst
Gigantisk vinst Gigantisk vinst
Episk vinst Episk vinst
Scatter Scatter
Bonus Bonus

VID FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta, baserat på aktuell växlingskurs. Andra operatörsgränser kan gälla).

Datum för senaste ändring: 2019-01-02