Wheel of Fortune Hawaiian Getaway

• Från det härliga vågsvallet i Waikiki till de ångande lavafälten i Mauna Loa, det tropiska paradiset väntar i all sin prakt i Wheel of Fortune® Hawaiian Getaway.
  • Snurra på det ikoniska hjulet i Hjulbonusen och vinn priser eller aktivera Jackpottbonusen, Pointer Frenzy-funktionen, eller Bonusrundan med gratissnurr.
  • Pointer Frenzy-funktionen aktiverar upp till 6 pekare på Bonushjulet och ökar chanserna att aktivera alla bonusar på ett enda snurr.
  • Håll utkik efter tre eller flera intilliggande staplar av samma symbol för att aktivera den stora Big Kahuna-omsnurrsfunktionen, som ger ett extra jumbosnurr och en hemlig multiplikator!

Så här satsar du

• Wheel of Fortune® Hawaiian Getaway har 25 vinstlinjer för 50 mynt.
  • Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta)
    • Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
    • Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stäng menyn för insatskonfiguration.
  • Mynt
    • Visar det aktuella antalet mynt.
    • Insatsen är fast på 25 vinstlinjer, vilket kostar 50 mynt.
  • Myntvärde
    • Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.
    • Tryck på minusknappen (–) för att minska myntvärdet.
    • Tryck på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.
  • Snurra
    • Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra på hjulen.

Autosnurrfunktion

• Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.
  • För brittiska jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.
  • När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.
  • Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst/förlustgränser uppnås.
  • Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Big Kahuna­omsnurrsfunktion

• Big Kahuna-omsnurrsfunktionen kan aktiveras på alla snurr i grundspelet eller i Bonusrundan med gratissnurr.
  • Tre eller flera intilliggande fulla staplar av samma huvudsymbol (Surf, Hula, Tiki, Aloha och Lava) på sammanhängande hjul aktiverar Big Kahuna-omsnurrsfunktionen.
  • När Big Kahuna-omsnurrsfunktionen har aktiverats får du omedelbart ett omsnurr, i tillägg till eventuella aktiverande vinster. Endast huvudsymboler (Surf, Hula, Tiki, Aloha och Lava) dyker upp på hjulen under omsnurr.
  • Dessutom kan en slumpmässig multiplikator på 2x, 3x, 4x eller 5x tillämpas på det totala vinstbeloppet under omsnurr.
  • Jumbosymboler landar alltid så att en enda, helt avslöjad symbol visas.
  • Big Kahuna-omsnurrsfunktionen kan återaktiveras om minst en full stapel med matchande huvudsymboler landar intill jumbosymbolen under omsnurr.
  • Big Kahuna-omsnurrsfunktionen kan återaktiveras upp till 2 gånger.

Bonushjul

Skulle sex eller fler bonus-scattersymboler dyka upp någonstans på hjulen i grundspelet, aktiveras Hjulbonusen. När den aktiveras får du ett snurr på Bonushjulet. Först är bara en pekare aktiv på hjulet.

Varje fält på hjulet visar ett pris:

• Om hjulet landar på ett Vinstvärde-fält, får spelaren vinstvärdet multiplicerat med den ursprungliga insatsmultiplikatorn.
  • Om hjulet landar på ett Gratissnurr-fält, aktiveras Bonusrundan med gratissnurr.
  • Om hjulet landar på ett Jackpottbonus-fält, aktiveras Jackpottbonusen.
  • Om hjulet landar på ett Frenzy-fält, aktiveras Pointer Frenzy-funktionen.

Pointer Frenzy-funktion

• Pointer Frenzy-funktionen aktiveras när Bonushjulet landar på ett Frenzy-fält under Hjulbonusen. När den är aktiverad, aktiveras slumpmässigt ytterligare 2 till 6 pekare på Bonushjulet.
    • När alla extra pekare är aktiva, aktiveras alla funktioner du har fått på hjulet i följd.
    • Om du har fått fler än ett Vinstvärde-fält under Pointer Frenzy-funktionen, får du totalsumman av alla vinstvärden multiplicerat med den ursprungliga insatsmultiplikatorn.

Om du får fler än en funktion under Pointer Frenzy, aktiveras funktionerna i följande ordning:
  • Först får du ett eventuellt vinstvärde.
  • Sedan aktiveras Jackpottbonus-funktionen om du har fått den.
  • Slutligen aktiveras Bonusrundan med gratissnurr om du har fått den.

Jackpottbonus

• Om hjulet i Hjulbonusen eller Pointer Frenzy landar på ett Jackpottbonus-fält, får du ett snurr på Jackpotthjulet.
    • Fälten i Jackpotthjulet innehåller guld, silver, grön, lila och blå jackpottar.

Bonusrunda med gratissnurr

• Om hjulet i Hjulbonusen eller Pointer Frenzy landar på ett Gratissnurr-fält, får du 10 gratissnurrar.
    • Om du får sex eller fler bonus-scattersymboler någonstans på hjulen under Bonusrundan med gratissnurr, återaktiveras bonusen och ger dig ytterligare 10 gratissnurrar.
    • Bonusrundan med gratissnurr kan återaktiveras flera gånger, upp till högst 120 gratissnurrar.
    • Big Kahuna-omsnurr räknas inte gentemot antalet gratissnurrar.
    • Gratissnurrar spelas med samma myntvärde och samma antal linjer som det aktiverande snurret.

Regler

• Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.
    • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
    • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
    • Endast den högsta scattervinsten ger utdelning. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
    • Scattervinster är fristående från linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
    • Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
    • Jokersymbolen dyker upp på hjul 2, 3, 4 och 5 i grundspelet och i Bonusrundan med gratissnurr.
    • Jokersymboler dyker inte upp i Big Kahuna-omsnurrsfunktionen.
    • Om Hjulbonusen och Big Kahuna-omsnurrsfunktionen aktiveras samtidigt i grundspelet, spelas Hjulbonusen först, följt av Big Kahuna-omsnurr.
    • Vinster visas i vald valuta.
    • Oavsett insatsstorlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. Den maximala vinsten för en transaktion inkluderar resultatet av en aktiverad bonus plus resultatet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under Bonusrundan med gratissnurr, avslutas Bonusrundan med gratissnurr omedelbart oavsett om fler gratissnurrar och/eller omsnurr återstår. Om vinsttaket nås i grundspelet under Big Kahuna-omsnurrsfunktionen, avslutas Big Kahuna-omsnurrsfunktionen omedelbart, även om omsnurr återstår.

Övrig information

Förväntad återbetalning

• I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
    • Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst snurr, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa snurr exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
    • Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel av många spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

® & © 2018 Califon Productions, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

© 2018 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners, och får inte användas utan tillstånd, och är där det anges med ®, registrerade hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).

• Datum för senaste ändring: 2019-03-26