Super Flip

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Super Flip har 5-hjul, 20 linjer och du kan satsa 5 mynt per linje. Vinstlinjerna måste spelas i ordning (1,2,3,4, osv.).
  • Super Flip inkluderar en wild-symbol ("WILD") och en scatter-symbol ("SUPER FLIP"). Wild-symbolen ersätter vilken av de andra hjulsymbolerna som helst (utom scatter-symbolen) och används för att skapa vinnande kombinationer.
  • Tre eller fler SUPER FLIP scatter-symboler på hjulen aktiverar freespins-funktionen. Under freespins så vänds hjulen så att det sista hjulet hamnar först och det första hjulet sist. Detta ökar chansen att få större vinster! Freespins-funktionen kan återaktiveras up till totalt 90 gratisrundor genom att under gratisrundorna få tre eller fler SUPER FLIP scatter-symboler samtidigt på hjulen. 15 ytterligare gratisrundor ges varje gång freespins-funktionen återaktiveras.
  • En nästan-vinst respin aktiveras på mittenhjulet varje gång du får en full stack med samma symbol (inkluderat wild-symboler) på första och andra hjulen men ändå inte vinner på någon av de aktiva vinstlinjerna eller scatter-symbolerna. De andra hjulen låses fast under respin-funktionen. Freespin-funktionen kan aktiveras via denna respin-funktion.
  • Du kan försöka flerdubbla alla vinster i ett Gamble-spel. Om du, efter vinsten, klickar på Gamble knappen startas Gamble-spelet. Spelet går ut på att gissa färg eller svit på de gömda korten. Välj färg eller svit genom att klicka på motsvarande knapp. Om du gissar rätt på färg är vinsten 2x din insats. Om du gissar rätt svit är vinsten 4x din insats. Utbetalning på den vinnande handen kan fördubblas / fyrdubblas upp till 5 gånger och upp till en gräns på 2500 mynt.
  • Alla symboler kan dyka upp på samtliga hjul under huvudspelet, under freespin-funktionen och även under nästan-vinst respin-funktionen.
  • Alla vinster från funktioner, bonusspel och/eller spridda symboler läggs till linjevinster.
  • Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • RTP är 96.53%

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.