Wish Upon A Jackpot

INTRODUKTION

Wish Upon A Jackpot är en sagolik spelautomat med 5 hjul och 20 vinstrader. Spelet har 4 fantastiska, magiska funktioner samt Fairy Godmother Bonus där alla dina drömmar kan slå in!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på insatsknappen för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Du kan välja att satsa mellan 0,20 £ upp till 500 £ (beroende på operatörskonfiguration och vald valuta).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel kan du helt enkelt trycka på stoppknappen som dyker upp där Autospel-knappen fanns tidigare tillsammans med antalet återstående snurr.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om 3 bonusscatter-symboler visas någonstans på hjul 1, 3 och 5 aktiveras bonusfunktionen Fairy Tale.
  • Om du avslöjar Rumpelstiltskin aktiveras bonusfunktionen Rumpelstiltskin Deal Maker.
  • Om du avslöjar Jack och the Beanstalk aktiveras bonusfunktionen Jack and the Beanstalk.
  • Om du avslöjar 3 små grisar aktiveras freespinsbonusen 3 Little Pigs.
  • Om du avslöjar Rapunzel aktiveras freespins-bonusen Rapunzel.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade linjer med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Scattervinster adderas till radvinster.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).

Bonusfunktionen Fairy Godmother

• Om Fairy Godmother dyker upp under något spel finns det en chans att bonusfunktionen Fairy Godmother aktiveras.
  • Välj ett magiskt klot för att avslöja din önskan.
  • Håll utkik efter Puss In Boots-wilds som kan hoppa ut ur symbolen och förvandla en symbol bredvid sig till WILD.
  • Avslöja den speciella Pinnochio-wildsymbolen som kan förvandla vilken position som helst till WILD vilket ökar dina chanser att vinna stort!
  • Om du avslöjar Gingerbread Man förvandlas ett hjul till WILD!
  • Ser du stjärnan i det blå? Allt du önskar kan du få!

Bonusfunktionen Rumpelstiltskin's Deal Maker

• Om du avslöjar Rumpelstiltskin under Fairy Tale-bonusfunktionen startar Rumpelstiltskin Deal Maker-bonusfunktionen.
  • Rumpelstiltskin avslöjar en skriftrulle med ett multiplikatorpris. För varje erbjudande minskar antalet skriftrullar till vänster på skärmen. Du kan antingen acceptera erbjudandet eller tacka nej för att bli erbjuden ett annat erbjudande. Funktionen fortsätter tills spelaren inkasserar ett pris eller har fått 5 erbjudanden.

Jack and the Beanstalk

• Om du avslöjar Jack and the Beanstalk under Fairy Tale-bonusfunktionen aktiveras Jack and the Beanstalk-bonusfunktionen.
  • Välj en magisk böna för att få bönstjälken att växa. Fortsätt plocka tills du avslöjar Inkassera – då vinner du priset som bönstjälken har nått.
  • När du når toppen av vägen får du välja ett av guldgåsens ägg för att avslöja en storvinst.

Freespins-bonusen 3 Little Pigs

• Om du avslöjar de 3 små grisarna under Fairy Tale-bonusfunktionen startas freespins-bonusen 3 Little Pigs.
  • Om någon av de 3 små grisarna dyker upp under något snurr kan en slumpad position på hjulen bli Wild.
  • Dessa förblir wild under spelets lopp, men akta dig för den stora stygga vargen som kan blåsa bort wildsymbolerna.
  • Free spins fortsätter tills antalet kvarvarande spins når noll.
  • Se upp för gristrollkarlen – han kan återaktivera dina free spins efter det sista snurret. Snurrus upprepus!!!

Free Spins-bonusen Rapunzel

• Om du avslöjar Rapunzel under Fairy Tale-bonusfunktionen startas Rapunzels freespins-bonus.
  • Free Spins spelas på berikade hjul med den speciella Prince Charming-symbolen.
  • Om en Prince Charming-scattersymbol dyker upp under något snurr på hjul 5 klättrar prinsen upp i tornet, vilket potentiellt ökar Free Spins-multiplikatorn med fler chanser att vinna stort!
  • Free spins fortsätter tills prinsen når toppen av tornet – då får spelaren värdet som visas i bonusvinstpanelen.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och tilldelas när de dyker upp på hjulen oavsett antalet spelade rader (20 rader är alltid aktiva).
  • Flera scatterfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
  • Free Spins spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (20 rader är alltid aktiva).
  • FEL FÖRKLARAR ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).