Emerald Diamond

SPECIALFUNKTIONER

DEN BLÅ DIAMANTEN

• Den blå diamanten fungerar som WILD och ersätter alla andra symboler utom den gröna diamanten. Förutom att fungera som WILD låses den blå diamanten även fast och ger ett OMSNURR. Tre blå diamanter ger 800x insatsen.

DEN GRÖNA DIAMANTEN

• Den gröna diamanten fungerar som WILD och ersätter alla andra symboler utom den blå diamanten. Förutom att fungera som WILD dubblar den gröna diamanten även vinsten enligt vinstplanen och låses fast och ger ett OMSNURR. Tre gröna diamanter ger 1 000x insatsen.
  • 2x-mångdubblaren på den gröna diamanten påverkar inte vinster enligt vinstplanen för vinstrader med tre blå diamanter, tre gröna diamanter eller tre blå och gröna diamanter blandat.

WILD

• 1 wild + 1 körsbär ger 2 körsbär
  • 2 wild + någon symbol eller 1 wild + två likadana symboler ger vinst som en vanlig vinstrad med 3x-symbol.
  • En enskild wildsymbol ersätter inte vinst för enskilt körsbär.

TURSJUOR

• Tre tursjuor ger 80x insatsen

BARSYMBOLER

• 3 x gula barsymboler ger 40x insatsen
  • 3 x gröna barsymboler ger 25x insatsen
  • 3 x blåa barsymboler ger 15x insatsen
  • 3 x barsymboler oavsett färg ger 10x insatsen

KÖRSBÄR

• 1 körsbär ger 1x insatsen
  • 2 körsbär ger 2x insatsen
  • 3 körsbär ger 5x insatsen

VINSTLINJER

• Det finns en enda vinstlinje i spelen: den horisontella i mitten av hjulen.

SÅ HÄR SPELAR DU DEN GRÖNA DIAMANTEN

Totalinsats

• Totalinsatsen är de totala insatserna per rad. Du kan justera den när som helst med knapparna + eller -.

Snurra hjulen

• Klicka på snurrknappen för att snurra hjulen.
  • Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.

Autospel

• Tryck på AUTO-knappen för att påbörja automatiskt spel med den valda insatsen. Välj antal snurr i menyn "Totala snurr".

Fler autosnurr-inställningar

• Välj förlustgräns. Autosnurren stoppar vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen i autospel ska vara högre än din totalinsats.
  • Expandera AUTOSNURR-dialogrutan genom att välja FLER AUTOSNURR-INSTÄLLNINGAR. Där kan du välja ytterligare kriterier för AUTOSNURR som: stoppa om enskild vinst överstiger en viss summa, stoppa om en jackpott vinns, stoppa om en bonusfunktion startas.
  • Vinstvärdet från en vinstlinje motsvarar den totala insatsen delad med antalet vinstlinjer multiplicerad med symbolmultiplikatorn som anges i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstlinjer läggs de totala vinstvärdena ihop. Om fler än en vinst inträffar på samma vinstlinje betalas den högsta vinsten ut.
  • Exempel: Den totala insatsen är 2. Totalt antal vinstlinjer är 20. Symbolmultiplikatorn vid en längd på 5 är 300. Vinsten för 1 vinstlinje med denna symbol och längd skulle då beräknas så här: 2 / 20 * 300 = 30.
  • Prisvärdet från ett vinstsätt eller vinnande kluster motsvarar insatsen multiplicerad med den symbolmultiplikator som finns angiven i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstsätt eller kluster läggs vinstvärdena ihop och bildar en totalsumma.
  • Exempel: Total insats = 2. Symbolvinstmultiplikator = 2. Vinst = 2x2 = 4. För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.
  • RTP ≈ 95.17%

• Spelets beräknade maxmultiplikator är 1500.

Datum för senaste ändring: 2019-05-31