Spinal Tap

INTRODUKTION

Gör dig redo att ROCKA denna spelautomat med 5-hjul och 243 sätt att vinna på, och hylla Storbritanniens mest högljudda rockband! Aktivera Rock-läget på ett snurr för att aktivera 2 extrahjul vilket ger dig 2 187 sätt att vinna på. Ta dig igenom 7 bonusrundor inspirerade av den ikoniska filmen, upplev det exklusiva V.I.P-gästpasset och skruva upp det till 11!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Så spelar man

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en kombination av 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 matchande symboler (från vänster) så vinner du. Alla vinnande sätt du har markeras och dina vinster krediteras ditt kontosaldo.
  • Om minst 3 eller fler bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen vinner du bonusväljaren.

Sätt-vinster

• Sätt-vinster ges för intilliggande symbolkombinationer från vänster till höger.
  • Alla sätt-vinster förutom bonussymboler ger utdelning från vänster till höger.
  • Flera vinnande kombinationer delas ut per sätt.
  • Utbetalningar multipliceras med insatsen för Sätt-vinst.
  • Totalinsats är 30x Sätt-vinst-insatsen.

Wildsymbol

• Wildsymboler kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymbolerna kan inte ersätta specialsymboler eller bonussymboler.

Rock-läge

• SNURRA-knappen ser ut som en volymknapp och kan ”skruvas upp” under alla snurr, skulle volymen nå 11 kommer ROCK-LÄGET att aktiveras.
  • Det är inte säkert att volymen når 11.
  • När ROCK-LÄGET börjar kommer ytterligare 2 hjul att användas vilket ger dig totalt 7 hjul på skärmen och sammanlagt 2 187 sätt att vinna på.
  • En stor vinylskiva dyker då upp på skärmen och börjar snurra, skivan har ett stort antal nummer på en inre ring och 4 modifierare på den yttre ringen.
  • Vinylskivan slutar till slut att spela och utfallet av ROCK-LÄGET bestäms av var nålen hamnar.
    • Tungvikts-wilds: Det angivna antalet hjul förvandlas till wildhjul. Varje wildhjul kan aktiveras upp till 5 gånger vilket förvandlar wildhjulet till en multiplikator.
    • Wild-gnistor: Det angivna antalet hjulpositioner förvandlas till wildsymboler.
    • Rock 'n' Roll-snurr: Efter att hjulen har stannat kommer vinnande symboler att fästas i respektive position, sedan snurrar hjulen igen och eventuella ytterligare vinnande symboler kommer också att fastna. Antalet omsnurr bestäms av numret som visas på hjulet.
    • Bonus-odyssé: Det angivna antalet bonussymboler läggs till på varje hjul.
    •

• Det första mottagna utfallet kan antingen behållas eller avvisas, om det avvisas snurrar vinylskivan ytterligare en gång och det andra utfallet kommer då automatiskt att behållas.

VIP-gästpass

• Det valfria VIP-gästpasset kan när som helst aktiveras före ett snurr.
  • Genom att trycka på acceptera går du med på att satsa värdet som visas (vilket motsvarar 50x din nuvarande satsning).
  • När du har godkänt det startar ROCK-LÄGET omedelbart.

Bonussymbol

• Bonussymboler gäller oavsett position på spelplanen.
  • 3 eller fler bonussymboler gör att bonusväljar-funktionen aktiveras.
  • Det är möjligt att få fler än 3 bonussymboler under ett enda spel, varje extra bonussymbol eliminerar under bonusväljaren den lägsta tillgängliga bonusen.

• 4 bonussymboler: Dubbelplatina elimineras.
    • 5 bonussymboler: Dubbelplatina och Ingen fara elimineras.
    • 6 bonussymboler: Dubbelplatina, Ingen fara och Skivkontrakt elimineras.
    •

• Att få 7 bonussymboler kommer omedelbart ge dig Världsturné-bonusen.

Bonusväljare

• Får du 3 eller fler synliga bonussymboler aktiveras bonusväljarrundan.
  • Välj mellan olika vinylskivor för att avslöja bonusikoner.
  • Dessa bonusikoner kommer att visas i en panel till vänster om skärmen med en komplett uppsättning bonusikoner som aktiverar motsvarande bonus.
  • En STJÄRN-ikon kan avslöjas vilket eliminerar bonusar från panelen.

Bonus-chansen

• När du har fått en bonus från Bonusväljaren kommer 2 vinylskivor i guld att dyka upp, då kan du antingen ta den tilldelade bonusen eller välja att Chansa, genom att välja 1 av vinylskivorna i guld.
  • Om en vinylskiva i guld väljs ger den 1 av 3 möjliga utfall.
    • UPPÅTPIL: Du går vidare till bonusen ovanför din nuvarande bonus.
    • HEMLIGT PRIS: Du förlorar din bonus och får ett hemligt belopp prispengar.
    •

• Bonus-chansen fortsätter tills spelaren bestämmer sig för att säkra det han/hon har eller när toppfunktionen nås och då aktiveras automatiskt.
  • Vinstoddsen under chansfunktionen är inte nödvändigtvis desamma som de som visas.

Dubbel platina-bonus

• Spelaren tas till en ny skärm med ett lyckohjul och 3 bilder på bandmedlemmar.
  • Lyckohjulet består av 3 ringar som är uppdelade i segment. Varje segment innehåller ett multiplikatorvärde.
  • Om du väljer en bandmedlem kommer du att avslöja ett av följande resultat.
    • PIL: Lägger till en pil till lyckohjulen vilket kan ta dig till nästa ring.
    • MULTIPLIKATOR-ÖKNING: Ökar slumpmässiga multiplikatorer på lyckohjulet.
    • SNURRA: Snurrar lyckohjulet.
    •

• Det första mottagna utfallet behålls. Om lyckohjulet landar på en PIL 3 gånger i rad får du världsturné-bonusen.
  • Alla andra gratissnurr (Stairway To Hell, Extranummer, Stone Henge) kan också delas ut under Dubbla platina-bonusen.

Ingen fara-bonus

• Spelaren tas till en ny skärm med en gitarr på varje sida och 3 lådor i mitten.
  • Spelaren väljer en låda och avslöjar 1 av följande utfall.
    • BLÅ PIL: Förbättrar de blå värdena.
    • RÖD PIL: Förbättrar de röda värdena.
    • BLÅGULDIG PIL: Går till högsta blåa värdet.
    • RÖDGULDIG PIL: Går till högsta röda värdet.
    •

• TA ETT PRIS: När detta pris dyker upp kan du inte öka värdena mer, lådorna markeras och kommer avslöja något av följande.
    • RÖD VINST: Få det aktuella röda värdet.
    • BLÅ VINST: Få det aktuella blåa värdet.
    • ROCKA BÅDA: Få både det blå och det röda värdet samtidigt.

Skivkontraktsbonus

• Funktionen består av 16 vinylskivor. På skärmens höger och vänster sida finns en förteckning över utfall.
  • Välj 1 vinylskiva som kommer att hållas till slutet av bonusen. Under resten av funktionen kommer varje vald vinylskiva att eliminera utfall från båda sidor av skärmen.
  • Efter ett visst antal val kommer du att få ett erbjudande, detta kan du antingen acceptera och ta emot det erbjudna beloppet eller avvisa vilket leder till att elimineringsprocessen fortsätter.
  • Om du når de två sista vinylskivorna kommer ett slutligt erbjudande läggas fram. Om det slutliga erbjudandet avvisas kommer vinylskivan du valde i början att avslöja ditt pris.
  • Efter det slutliga erbjudandet kan spelaren bli erbjuden ett BYTE, detta byter ut vinylskivan du valde i början mot den sista kvarvarande vinylskivan på skärmen och ger dig det priset istället.

Stairway to Hell-gratissnurr

• Spelaren kommer att tas till en gratissnurr-skärm och få 11 gratissnurr.
  • Under dessa gratissnurr kommer en specialwild i form av en bengitarr att vara aktiv på hjulen.
  • Hjulen kan slumpmässigt under alla snurr expandera till 7 hjul (2 187 sätt).
  • Efter en vinst kan skallarna dela ut en slumpmässig vinstmultiplikator på alltifrån 2x upp till 11x.
  • Under dessa gratissnurr kommer en specialsymbol i form av en FÖRSTÄRKARE vara aktiv på hjulen.
  • Om FÖRSTÄRKARE-symbolen dyker upp på skärmen ger den 1 extra gratissnurr.

Extranummer – gratissnurr

• Spelaren kommer att tas till en gratissnurr-skärm och få 11 gratissnurr.
  • Under dessa gratissnurr kommer alla synliga wildsymboler att ge utdelning som vanligt och sen hamna i extranummer-banken.
  • På det sista gratissnurret aktiveras ett extranummersnurr.
  • Under extranummersnurret expanderar hjulen till 7 hjul på bredden (2 187 sätt). Alla wildsymboler i extranummer-banken fördelas slumpmässigt på hjulen.

Stonehenge-gratissnurr

• Spelaren kommer att tas till en gratissnurr-skärm och få 11 gratissnurr, antalet 7 hjul i bredd är fast (2187 sätt).
  • Under dessa gratissnurr visas ett särskilt wildzon-mönster på hjulen utformat som Stonehenge.
  • Alla wildsymboler som landar i wildzonen ger normal utdelning och blir sedan låsta till respektive position under resten av dina gratissnurr.
  • Om en wildsymbol är låst i varje wildzon-position kommer gratissnurr-räknaren att återställas till 11.
  • Wilds är endast aktiva på hjul 2, 3, 4, 5 och 6.

Världsturné-bonusen

• Spelaren tas till en bonusväg-skärm som är uppdelad i 3 steg, Europa, USA och Japan.
  • Spelaren börjar alltid i Europa med sikte på att ta sig genom alla steg och ackumulera priser och slutligen nå det Stora Pengar-spelet på slutet.
  • Till vänster om skärmen finns ett snurrhjul som är uppdelat i sektioner, varje sektion kan innehålla ett avancera-nummer eller ett X. Snurra hjulet, när pekaren stannar får du något av följande.

Händelse

Åtgärd

Avancera 1, 2, 3, 4, 5 eller 6

Kommer röra sig längs vägen med motsvarande antal positioner.

X

Avslutar bonusen och betalar ut den aktuella insatsmultiplikatorn.

• Längs stigen har man satt ut ett antal scenföreställningar och landar du på en av dessa får du 3 biljetter på skärmen. Spelaren väljer 1 av dem, vilket kan avslöja något av följande.
    • Hjärta: Täcker 1 av X:en på avancera-hjulet.
    • Flygplan: Tar spelaren direkt till nästa scen.
    • Frågetecken: Ger ett hemligt pris.
    •

• Att nå slutet av vägen ger tillträde till Stora pengar-bonusen.
  • Under Stora pengar väljer du 1 av 3 bandmedlemmar som i sin tur avslöjar en stor vinstmultiplikator på mellan 2x och 10x. Detta multiplicerar vinster från Världsturné-bonusen.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck sedan på knappen "AUTOSPEL" för att välja antal Autospel-insatser som du vill spela.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen

Vinstinformation och spelregler

• Sätt-vinster ges för sammanhängande symbolkombinationer från vänster till höger.
  • Alla vinster ger utdelning från vänster till höger förutom bonussymboler.
  • Flera vinnande kombinationer delas ut per sätt.
  • Sätt-vinster multipliceras med insatsen.
  • Bonussymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen.
  • Flera bonusfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma totalinsats som det aktiverande spelet.
  • FEL FÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).