Big Boom Riches

Om det här spelet

• l VälkommentillBigBoomRiches. l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch3rader. l Det här spelet har 20rader.
  • l Det har RollingReels™, Wild-symboler, BuyFreeSpins, kontantpriser, scatter-vinster

ochBigBoomRichesFreeSpinsmedmultiplikatorer.

Allmänt

• l Radvinster ger utbetalningomsammasymbolvisasiradpåintilliggandehjul, från vänster tillhöger enligt VINSTTABELLEN. l Endast denhögstavinstenbetalasut per rad. l Vinster somsker samtidigt påolikainsatsrader läggsihop.
  • l Wild-, X-Wild- ochTNT Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscattersymboler.
  • l ErsättandeWild-, X-Wild- ochTNT Wild-symboler ger högstamöjligavinnande

kombinationpåenradenligt VINSTTABELLEN.

• l Omdufår 3eller fler TNT Wildsibasspelet får duett kontantprisenligt VINSTTABELLEN.
  • l Kontantpriser ochTNT Wild-symboler dyker barauppibasspelet. l X-Wilddyker barauppiFreeSpins.

Rolling Reels™-funktion

• l Denhär funktionenkanaktiverasibasspelet ochiFreeSpins. l Denhär funktionenaktiverasefter varjeradvinst.
  • l Vinstsymboler tasbort frånhjulenochsymbolernaovanför flyttastilldetomma platserna. l Denhär funktionenaktiverasävennär enTNT Wilddyker upp. l När enTNT Wildeller X-Wilddyker upptasdebort frånhjulområdet.
  • l Allasymboler, förutomscatter-symboler ochvanligaWilds, påintilliggandeTNT Wild eller X-Wildtasocksåbort.
  • l Funktionenavslutasnär det intelängrefinnsnågravinnandekombinationer eller TNT Wildseller X-Wildspåhjulen.

Scatter-vinst

• l Scatter-kombinationer ger vinst ibasspelet när 3, 4eller 5scatter-symboler dyker upp

var somhelst påhjulen.

• l Scatter-vinstendelasut somenmultipelbaseradpådentotalainsatsenenligt VINSTTABELLEN. l Scatter-vinster läggstilliradvinster.

Big Boom Riches Free Spins

• lOmdufår minst 3scatter-symboler ibasspelet får du9FreeSpins. l Scatter-symboler betalasut innanFreeSpinsbörjar.
  • lScatter-symboler ger intevinst när destannar iFreeSpins, utanger extraFreeSpinsi stället. l Ett extraspeldelasut för varjeFreeSpinsscatter-symbolsomfåsunder FreeSpins. l FreeSpinsbörjar medenmultiplikator påX1. l Multiplikatornökar med1för varjeX-Wildsomdyker uppiFreeSpins.
  • lVinsternainkasserasautomatiskt under FreeSpins. l Varjeenskildvinst iFreeSpinsmultiplicerasmednuvarandemultiplikator. l Densistainsatsendugjordeispelet användssominsatsbeloppför FreeSpins.

Buy Free Spins

• lI funktionenBuyFreeSpinskangaranteradeFreeSpinsköpasför enmultipelav nuvarandeinsats. l 9FreeSpinskanköpasför 50xnuvarandeinsats.
  • lNär duväljer funktionenBuyFreeSpinsplaceras3scatter-symboler ut slumpmässigt i hjulområdet. l BuyFreeSpins-funktionenkanendast användasnär dukanändradininsats. l BuyFreeSpins-funktionenär kanskeintetillgängligför det spelduspelar.

Översättning av speltermer

• l Följandelistagäller endast språkandraänengelska
  • l BIGBOOMRICHES - BIGBOOMRICHES l 20LINES - 20RADER
  • l BIGBOOMRICHES FREE SPINS - BIGBOOMRICHES FREE SPINS l BONUS –BONUS
  • l BUY FREE SPINS - KÖP FREE SPINS l FREE SPINS - FREE SPINS
  • l FREE SPINS SCATTER / FREE SPINS SCATTERS - FREE SPINS SCATTER /

FREE SPINS SCATTERS l OLD SMOKEY –OLD SMOKEY l ROLLINGREELS™ –ROLLINGREELS™ l TNT WILD / TNT WILDS - TNT WILD / TNT WILDS l XBET –XBET l X-WILD / X-WILDS - X-WILD / X-WILDS l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER l BIGWIN - STORVINST l MEGA WIN - MEGAVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

• lInställningar för autospel: Väljantalspelför autospel. Startaochstoppaautospelmed knappenSpela. l Saldofält: Visar nuvarandekontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarandeinsatsbelopp. l Insatsinställningar: Väljett insatsbelopp.
  • lKnappenSpela: Startaspelet meddet nuvarandeinsatsbeloppet somvisasi insatsfältet. Att klickaeller tryckapåhjulenunder ett spelvisar resultatet snabbare. Det påverkar interesultatet. l Vinstfält: Visar utbetalningenför vinstomgångar. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Spelmeny

• lAvanceradeinställningar: Gåtillsidornaför ansvarsfullt spelande. l Avanceradeinställningar: Öppnar menynför avanceradeinställningar. l Avanceradeinställningar: Slåpåeller stängavsnabbspel. l Banktjänster: Gåtillbanktjänstsidorna.
  • lLobby: Gåtillbakatilllobbyn. l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler. l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna.
  • lLjudinställningar: Slåpåeller stängavljudet. l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om96,48 % medBuyFreeSpins. l Det här spelet har enRTP om96,06 % utanBuyFreeSpins.

Ytterligare information

l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.

Datum för senaste ändring: 2021-09-16