7 Sins

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• De sju dödliga synderna kallar på dig, väcker dina inre demoner, i 7 Sins ett 5-hjuls videoslotsspel som leder dig i frestelse med 243 vinstlinjer att vinna på.
  • 7 Sins inkluderar två jokersymboler (Lucky 7 och Double Lucky 7) som ersätter för alla symboler, utom spridda, för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Lucky 7-jokrar uppträder endast på hjul 1, 3 och 5. Double Lucky 7-jokrar, som endast uppträder på hjul 2 och 4, agerar som två intilliggande jokersymboler.
  • Vinster upp till omättliga 7 lika är möjliga genom att få båda Double Lucky 7-symbolerna. En 3 lika-kombination ger vinst på de första två hjulen när Double Lucky 7-symbolen landar på det andra hjulet.
  • Tre Pandoras ask-symboler som endast landar på hjulen 1, 3 och 5 aktiverar en sekvens med 7 gratisspinn där alla sju dödssynderna kämpar om din kärlek, var och en får ett spinn under gratisspinnet som kvardröjande förlängd synd på mittenhjulet.
  • Under gratisspinn kommer de andra hjulen att snurra och enbart den aktuella syndsymbolen kan landa för att forma vinstkombinationer. En multipel ökar i varje spinn från x1 till x7 för att tillfredsställa din hunger på att vinna stort. Gratisspinn kan inte återaktiveras.
  • Andra chansen-funktionen ger dig den lockande möjligheten att aktivera gratisspinn med bara 2 Pandoras ask-symboler, genom att välja 1 av 7 figurer som visas på skärmen. Genom att hitta den tredje spridda-symbolen öppnas gratisspinn, eller vinn ett omedelbart pris.
  • Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 243 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta- Spelrundan startas med den valda insatsen.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • RTP:96.30%