Tales of Asgard: Freya's Wedding

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Tales of Asgard: Freya’s Wedding är en videoslot med 5 hjul och 30 fasta vinstlinjer.

WILD-symboler ersätter alla symboler (förutom SCATTER) och kan dyka upp på alla hjul. WILDS kan dyka upp som en ensam WILD eller som en expanderad, 4 symboler hög WILD . FREYA-symboler är bara tillgängliga i grundspelet och ersätts av THOR-symboler under FREE SPINS.

HÄR KOMMER FREYA: På vilket spinn som helst kan en expanderad FREYA WILD med en x2-MULTIPLIER dyka upp på ett slumpmässigt hjul och ge en garanterad vinst.

SCATTERS är bara tillgängliga på hjul 1, 3 och 5; samlar du in 3 av dem aktiveras FREE SPINS. Olika BRUDGUM OCH GÄST-symboler används under grundspelet och FREE SPINS. FREE SPINS fortsätter så länge det finns en expanderad THOR WILD synlig på hjulen. I början av FREE SPINS är en THOR WILD garanterad att dyka upp på det 5:e hjulet. Den flyttar ett steg åt vänster efter varje spinn, och dess MULTIPLIER ökar med 1 varje gång, upp till x10. När hjulet längst till vänster nås, lämnar den expanderade THOR WILD skärmen, men kan dyka upp igen på nästa spinn. Din ökade MULTIPLIER överförs nästa gång en expanderad THOR WILD dyker upp, och nollställs inte förrän FREE SPINS är slut.

Om en expanderad THOR WILD dyker upp på hjulen, fortsätter FREE SPINS. I annat fall tilldelas ett andra chansen-RE-SPIN med en större chans att få en expanderad THOR WILD. RE-SPIN kan inträffa flera gånger under FREE SPINS, men kan inte tilldelas på ett direkt efterföljande spinn. FREE SPINS avslutas när ingen expanderad THOR WILD dyker upp på ditt RE-SPIN. Maximalt antal FREE SPINS är 30. FREE SPINS avslutar dina kvarvarande spinn med expanderad THOR WILD när det maximala antalet FREE SPINS uppnås.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP : 94.40%

The highest possible win in a single game is £ 250,000 or 10,000x the bet - whichever is reached first (or the equivalent amount in another currency. Other operator limits apply)

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2022-02-16