BlackWidow

Översikt

• "BLACK WIDOW” är en video-slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer.
  • Spelet har tre bonusfunktioner:
  •  Gratis Spins – “Black Widow cave”:
  •  Bonusspel – “Exterminator”: Välj multiplikatorer fram till tre missar (3-12 val)
  •  Bonusspel – “Seek and Destroy”: Välj 3 pris-multiplikatorer av 17

BW_MainGame

Så spelar du:

•  Välj beloppet du vill satsa. Du kan ställa in beloppet genom att trycka på plus/minus-knapparna vid insatsen.
  • När du är redo att snurra, tryck på ”spin”-knappen på sidan av skärmen.
  •  Dina vinster läggs automatiskt till på ditt saldo. Du kan se det totala vinstbeloppet i den lägre delen av skärmen efter varje snurr.
  •  Det går även att starta en omgång med auto-satsning.

Funktions- & spelregler

• Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på info-knappen.
  •  Alla multiplikatorer multiplicerar med insatsen per linje (den totala insatsen delat på det totala antalet linjer).

REGLER FÖR UTBETALNINGAR I GRUNDLÄGE

• En vinnande linje skapas från det vänstra hjulet till det högra hjulet.
  •  En vinnande linje i mynt motsvarar värdet som visas i VINSTTABELLEN multiplicerat med insatsen per linje.
  •  En vinnande linje i valuta motsvarar priset multiplicerat med insatsen per linje.
  •  Spelet betalar endast ut den högsta vinsten per linje.
  •  Vinster som samtidigt fås på olika linjer läggs ihop.

REGLER FÖR UTBETALNINGAR MED GRATIS SPINS

• Gratis spins spelas med samma inställningar för insats som omgången som triggade spelarens gratis spins.
  •  Vinster från gratis spins läggs till på eventuella vinster från den ursprungliga insatsen.
  •  Ytterligare gratis spins som vinns läggs automatiskt till på aktuella gratis spins.
  •  I slutet av omgången med gratis spins återgår spelet till omgången som aktiverade spelarens gratis spins.

BW_FreeSpinsd

Bonusspel – Exterminator

•  Funktionen triggas när Exterminator-bonus-ikonen visas var som helst på hjul 1 & 5 samtidigt.
  •  Målet med bonusfunktionen är att skjuta så många fientliga insekter som möjligt innan du missar tre gånger (d.v.s. skjuter insekter som inte är värda priser).
  •  Varje pris från en insekt läggs till på räknaren för total vinst.
  •  Det totala antalet multiplikatorer som samlas multiplicerar insatsen per linje.

BW_Exterminator

Bonusspel – Seek and Destroy

• Funktionen triggas när Seek and Destroy-bonus-ikonen visas var som helst på hjul 2, 3 & 4 samtidigt.
  •  Målet med bonusfunktionen är hitta tre insekter som gömmer sig.
  •  Varje insekt som gömmer sig skapar en pris-multiplikator som läggs till på räknaren för total vinst.
  •  Det totala antalet multiplikatorer som samlas multiplicerar insatsen per linje.

BW_seekNdestroy

Så läser du vinsttabellen

• Vinsttabellen i en video-slot fungerar som en förklaring som visar värdet på varje symbol i spelet. Varje symbol har ett visst numeriskt värde. Beloppet som vinns beror på beloppet som
  • vinsttabellen visar för en viss symbol multiplicerad med satsningen per linje som spelaren anger innan de snurrar på hjulen. Du kan läsa vinsttabellen och använda följande formel för att
  • beräkna din vinst: Insats per linje (som du anger innan du snurrar på hjulen) x siffran som vinsttabellen visar för det totala antalet matchningar av en viss symbol = vinst.

PayTable

• Du kan se vinsttabellen genom att klicka på info-ikonen i skärmens nedre vänstra del.
  • På en mobil enhet kan du se vinsttabellen genom att klicka på info-ikonen på vänster sida av skärmen.
  • Den teoretiska återbetalningen till spelaren (RTP) i det här spelet är 95.08%