Grim Muerto

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Grim Muerto är ett 5-hjuls videobandit med 20 fasta vinstlinjer, som kallar dig till att ansluta till spökligt stiliga medlemmar i ett mexikanskt Mariachi-band för ett festligt firande av Día de Muertos (De dödas dag)
  • Grim Muerto inkluderar en jokersymbol (gitarren); en spridd symbol i huvudspelet (boken); en spridd symbol under gratisspinn (ljusen). Jokersymbolen kan ersätta för alla andra hjulsymboler förutom de spridda symbolerna för att hjälpa dig att bilda vinstkombinationer. En kombination av två eller fler intilliggande jokersymboler kan också utgöra en vinst när kombinationen uppträder längs med en aktiv linje.
  • Ett hjul markeras före varje spinn. Om jokersymbolen landar på det valda hjulet kommer den dupliceras för att ersätta alla andra symboler på det hjulet.
  • Spridda symboler (boken) visas endast på hjul 1, 3 och 5. Får du tre av dessa symboler i huvudspelet ger det en sekvens med 10 gratisspinn. Gratisspinn kan återaktiveras genom att 3 ljussymboler landar på hjul 1, 3 och 5, upp till den maximala vinsten! Får du 1 eller 2 ljussymboler på hjulen under gratisspinn ger det ytterligare 3 eller 6 gratisspinn respektive.
  • Före sekvensen med gratisspinn startar kommer boken visa en slumpmässig högutbetalande Mariachi-symbol som agerar som en extra jokersymbol under hela gratisspinnet.
  • Mellan två och fem hjul är markerade under gratisspinn. Om en jokersymbol eller extra jokersymbol landar på de valda hjulen kommer den dupliceras för att ersätta alla andra symboler på de hjulen. Båda jokrarna kan inte landa på samma hjul.
  • Funktionen Andra chansen ger dig möjligheten att aktivera gratisspinn när endast 2 spridda symboler (boken) visas på hjulen. Välj 1 av de 4 symbolerna på skärmen för din chans att komma till gratisspinn eller vinna omedelbara priser!
  • RTP är 96.76%.
  • Du kan ändra antalet mynt per vinstlinje samt myntvärdet som du vill spela med. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Öka mynt/linjer - Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer - Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde - Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde - Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan - Visar vinstplanen.
  • Autospel - Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats - Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.
  • Starta - Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp - Stannar hjulen så fort det går.