Book of Gods

HJÄLP

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Presentation spelet

Gudarnas Bok är ett videospel med fem rullar och 243 spår med symbolkloning från den prisbelönta spelleverantören Big Time Gaming.

Symbolkloning

För varje spinn väljs en särskild kloningsymbol slumpmässigt från 9, 10, J, Q, K och A. Efter att vinster har betalats klonas kloningsymbolen för att fylla alla positioner på de rullar den förekommer. Kloningsymbolen betalar nu allt från vänster till höger och Wild/Scatter fortsätter att ersätta som vanligt.

Funktionsdropp

Du kan när som helst köpa funktionen. Funktionssymboler visas på hjulen och sänker priset på de funktioner som köps med halva insatsen. Funktionen kan köpas till det pris som visas på funktionsknappen. Om priset sänks till noll utlöses funktionen automatiskt.

Hur man spelar

Välj din insats genom att klicka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen. Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spin.

Starta spelet

Tryck på spelknappen för att starta ett spin med vald insats. En kloningsymbol väljs och de 5 rullarna kommer att spinna och sedan stanna för att visa resultatet.

Autospel

För att ställa in Autospel trycker du på Auto-knappen. Detta visar Autospelskärmen, som spelaren kan använda för att ändra antalet spins, sätta en förlustgräns eller ställa in en vinstgräns. När en förlustgräns har satts kan spelaren välja Start för att påbörja autospel. När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta autospel genom att klicka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som angetts uppnås eller något inträffar som kräver ingripande från spelaren.

Wild/Scatter-symbolen

Wild/Scatter visas på alla rullar. Den betalar från vänster till höger och ersätter alla symboler utom funktionssymboler.

Gratisspinn

3, 4 eller 5 Wild/Scatter-symboler som förekommer i en rulle utdelar 15, 20 eller 25 gratisspins. Vid gratisspins början uppenbaras Gudarnas bok som visar en gud som blir kloningsymbol så länge gratisspins pågår. Funktionssymboler visas inte i gratisspins.

Nytt triggande av gratisspins

Om 3, 4 eller 5 Wild/Scatter-symboler visas i någon rulle återställs gratisspins, vilket ger ytterligare 15, 20 eller 25 gratisspins. Gratisspins kan retriggas ett obegränsat antal gånger. Varje retrigger avslöjar en ytterligare gud som kloningsymbol, upp till högst fyra. Den fjärde och efterföljande retriggers ger endast extra gratisspins.

Utbetalningar

Utbetalningar för på varandra följande ikoner från vänster till höger endast på närliggande symbolpositioner. Alla vinnande kombinationer räknas ihop. Vinsten är insatsen gånger antalet spel. Endast den högsta vinsten betalas ut för varje vinnande kombination. Vinnande kombinationer som kommer av symbolkloning betalar från vänster till höger för kloningsymboler endast.

Allmän information

Detta spel har ett RTP på 96,35 %. Funktionsdroppen har en RTP på 96,35% - 95,39%. I händelse av en icke-responsiva spel eller problem under ett spin, kommer spelet att upprepa ofullständiga spinn och visa resultatet för spelaren när spelet genomförs nästa gång. Ofullständiga spel blir ogiltiga efter 90 dagar, och insatsen kommer att ges till välgörenhet. Systemfel annullerar alla utbetalningar och spel. October 31, 2018

Datum för senaste ändring: 2021-09-30