Bananza

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 20 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast.
  • lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

• l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • l Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med

kostnaden för de spelade vinstraderna.

• l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. l Vinsttabellen visar vinsterna i spelarens valuta.
  • l Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel. l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Wild-symboler

l Symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler. l Den här symbolen ger inte vinst.

Överlappande hjul

• lDen här funktionen aktiveras av alla vinstkombinationer. l Vinnande symbolkombinationer tas bort från hjulen när vinsten betalas ut.
  • lNär free spin-funktionen aktiveras tas vinnande kombinationer bort när funktionen är slutförd. l Symbolerna ovanför de borttagna symbolerna flyttas till de tomma platserna.
  • lOm symbolerna som flyttas resulterar i en vinnande kombination delas en vinst ut igen. l Kaskaden fortsätter tills inga fler vinster kan delas ut.

Progressiv multiplikator

• l Den progressiva multiplikatorn appliceras på alla vinster.
  • l Den progressiva multiplikatorn utökas med varje kaskad i följd.
  • l Den progressiva multiplikatorn återställs till sitt ursprungsvärde när inga fler vinster i följd kan delas ut.
  • l Under basspelet börjar den progressiva multiplikatorn på x1 för att sedan öka till x2, x3 och x5 med varje kaskad i följd.
  • l Under gyllene spel börjar den progressiva multiplikatorn på x2 för att sedan öka till x4, x6 och x10 med varje kaskad i följd.
  • l Under free spins börjar den progressiva multiplikatorn på x3 för att sedan öka till x6, x9 och x15 med varje kaskad i följd.
  • l Efter att den progressiva multiplikatorn nått maxnivån fortsätter den att gälla för alla efterföljande vinster.

Free spins

• l3 free spins-symboler i följd, med start från hjulet längst till vänster, på en vinstrad, aktiverar den här funktionen. l 10 free spins delas ut.
  • lDen här funktionen återaktiveras av 3 free spins-symboler i följd, med start från hjulet längst till vänster, på en vinstrad. l 10 free spins till delas ut. l Ytterligare free spins läggs till återstående free spins. l Under den här funktionen är de progressiva multiplikatorerna x3, x6, x9 och x15.
  • lDen progressiva multiplikatorn som uppnåddes på spelet som aktiverades av free spins gäller inte på sessionens vinster. l Free spins spelas automatiskt. l Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Kaskadsamling

l Alla kaskader samlas i mätaren. l Kaskadsamling är inte aktiv under free spins och gyllene spel.

Gyllene spel

• l Gyllene spel aktiveras när 50 kaskader samlats.
  • l 10 gyllene spel delas ut. l Under gyllene spel är den progressiva multiplikatorn x2, x4, x6 och x10.
  • l Mätaren återställs till 0 när gyllene spel-sessionen är slut. l Den här funktionen är inte ett gratisläge.

Spelkontroller

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
  • l Att trycka på knappen Spela under pågående spel stoppar hjulen snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
  • l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
  • l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • l Knappen Insatsinställningar: Visar inställningarna för insatsen.
  • l Knappen Meny: Visar spelinformation och vinsttabell.
  • l Ljud av-knappen: Stänger av spelets ljud och musik.
  • l Ljud på-knappen: Slår på spelets ljud och musik.
  • l Knappen Helskärm: Aktiverar helskärmsläget.
  • l Knappen Lämna helskärm: Stänger av helskärmsläget.
  • l Knappen Mynt: Välj på mobil för att visa spelinställningar.

Autospel

• l Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
  • l Totalt antal spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
  • l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället. l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
  • l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

• l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • l Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,17 %.

Ordlista

l BANANZA – BANANZA l BIG WIN - STORVINST l FREE SPINS - FREE SPINS l GOLDEN SPINS - GYLLENE SPEL l GOOD LUCK! – LYCKA TILL! l HUGE WIN - JÄTTEVINST l ON A PAYLINE - PÅ EN VINSTRAD l PLAY - SPELA l SPINS LEFT - SPEL KVAR l SPINS - SPEL l SUBSTITUTES FOR ALL SYMBOLS - ERSÄTTER ALLA SYMBOLER l TOTAL WIN - TOTAL VINST l WITH - MED l YOU WON - DU VANN

Datum för senaste ändring: 2023-02-22