Wildfire Wins Extreme

Om det här spelet

Välkommen till Wildfire Wins Extreme.

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader.

Det här spelet har 50 rader.

Har klibbiga Wilds, x2 klibbiga Wilds, expanderande Wilds, Wildfire Respins och Wildfire Wheels.

Allmänt

Radvinster ger utbetalning om samma symbol visas i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.

Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla andra symboler utom Bonus-symboler.

När en Wild-symbol dyker upp kan den slumpmässigt expandera och förvandla alla symboler på det hjulet till Wilds.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Wildfire Respins

Vinster med minst en specialsymbol aktiverar Wildfire Respins i basspelet.

Specialsymbolerna är elektriskt laddade versioner av låga symboler.

Specialsymbolen aktiveras när den är en del av en vinst.

Aktiverade specialsymboler visas på en insamlingsmätare.

När en specialsymbol aktiveras blir alla specialsymboler av samma sort som är synliga på hjulområdet klibbiga Wilds.

Specialsymbolen dyker inte upp under resten av Wildfire Respins, men normala låga symboler kan fortfarande dyka upp.

Klibbiga Wilds stannar kvar på samma plats under hela funktionen.

Före varje spel i Wildfire Respins finns chansen att en av de klibbiga Wilds förvandlas till en x2 Wild.

Alla radvinster med x2 Wild multipliceras med x2.

Flera Wild x2 på samma vinstrad räknas fortfarande som x2 för den radvinsten.

Funktionen fortsätter om minst en av specialsymbolerna är en del av en vinst.

Aktivera alla specialsymboler för att få ett sista Wildfire Respin.

Alla vinster i det sista Wildfire Respin multipliceras med en slumpmässig multiplikator.

Alla vinster med en x2 Wild multipliceras med både x2 och spelmultiplikatorn i det sista Wildfire Respin.

Spelmultiplikatorerna är x2, x3, x5 och x10.

Wildfire Wheels

3 Bonus-symboler på hjul 1, 3 eller 5 aktiverar Wildfire Wheels i basspelet eller i Wildfire Respins.

Få totalt 3 Bonus-symboler i Wildfire Respins-funktionen för att aktivera Wildfire Wheels.

Wildfire Wheels har 3 nivåer och varje representeras av ett hjul.

Varje hjul har 8 olika segment.

Hjulen för de första 2 nivåerna har kontantpriser på 7 hjulsegment.

Det 8:e segmentet ger en uppgradering till nästa nivå.

Det 3:e hjulet för den sista nivån har ett 10 000x-segment istället för ett uppgraderingssegment.

När hjulet stannar på ett segment med ett kontantpris samlas kontantpriset in och segmentet förvandlas till ett collect-segment.

De möjliga kontantpriserna på nivå 1 är 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x och 15x insatsen.

De möjliga kontantpriserna på nivå 2 är 3x, 5x, 7x, 10x, 15x, 25x och 100x insatsen.

De möjliga kontantpriserna på nivå 3 är 5x, 10x, 20x, 30x, 50x, 100x, 250x och 10 000x insatsen.

Funktionen avslutas om hjulet stannar på ett collect-segment.

Om hjulet stannar på 10 000x-segmentet på nivå 3 delas ett kontantpris på 10 000x insatsen ut och funktionen avslutas.

Den maximala totala vinsten i Wildfire Wheels-funktionen har ett tak på 10 000x.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

WILDFIRE WINS EXTREME – EXTREMA WILDFIRE-VINSTER

WILDFIRE WHEELS - WILDFIRE-HJUL

WILDFIRE RESPIN / WILDFIRE RESPINS - WILDFIRE-OMSNURR / WILDFIRE-OMSNURR

WILD/WILDS – WILD/WILD-SYMBOLER

RESPIN / RESPINS - OMSNURR / OMSNURR

LEVEL UP - NY NIVÅ

BONUS – BONUS

COLLECT - TA UT

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST

EPIC WIN - EPISK VINST

JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultatet från föregående spel visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,08 %.

Datum för senaste ändring: 2023-03-23