The Secret Order

SPELREGLER

Har du någonsin funderat över hur det skulle vara att vara medlem i ett hemligt sällskap? Nu har du den möjligheten! Spelet Hemlig orden (Secret Order) tar dig med på ditt livs resa, där du kommer att kunna uppleva de interna processerna i denna   mystiska organisation, Det är bara några få utvalda som har fått närvara i det mystiska brödraskapet av de modigaste och största hjärnorna på planeten, medan de upptäcker ovärderliga skatter och skyddar mänskligheten från övernaturliga hot.

The Secret Order är en 5-hjuls, 3-rads slot fylld med mysterium, äventyr och vinnande möjligheter. Börja på en vinstjakt med alternativet Buzzing Wild Re-Spin, som ger gratis spinn och andra optioner (Sticky Wilds), i tillägg kan du låsa upp ännu större vinstpotential med Wild on Wild-funktionen, som aktiverar utvidgade Wilds-symboler. För att inte missa vinstmöjligheterna när det dyker upp tre jokrar (Scatters) får du möjlighet till gratisspinn, där alla Scatters ersätts av symboler Sticky Wilds.

En spännande värld väntar på dig! Spela Secret Order nu!

Information

Vinstlinjer:

The Secret Order har 20 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

20

Antal hjul och rader

5x3

Funktioner

·        Buzzing Wild Re-Spin

·        WoW (Wild on Wild)

·        Fria snurr Spins Buzzing Wild

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

96.24%

Hit Rate

26.67%

Funktioner

Buzzing Wild Re-Spin

Om två eller flera vinstsymboler (Wild) visas någonstans på hjulen utlöser de funktionen Buzzing Wild Re-Spin och tilldelar en gratis Re-Spin. Under Re-Spin ger alla vinster extra fördeler, och varje gång en ny Wild landar tillbakaställer detta Re-Spins. Alla Wild-symboler behåller sin position för Re-Spin, och därefter blir alla vinster evaluerade och tilldelade. När ingen exstra Wild-symbol landar på hjulen, avslutas funktionen.

WoW (Wild on Wild)

När en Wild-symbol landar bakom en Wild-symbol under funktionerna Buzzing Wild Re-Spin och Free Spins, utlöses WoW-funktionen. Vinsterna utvidgas derefter över hela hjulet.

Fria snurr Spins Buzzing Wild

När 3 scatter-symboler visas på hjul 2, 3 og 4, utlöser de 7 gratisspinn. De 3 Scatter-symbolerna som utlöser denna funktionen erstätts med symbolerna Buzzing Wild i början av gratisspinnen. Alla Wilds-vinster under gratisspinnen ger extra fördeler och detta gäller till sluttet av gratisspinn-funktionen.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen och/eller plus-/minus-knapparna för myntvärdet. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Du kan även välja din insats i menyn för satsningar i inställningarna. Tryck sedan på spin- knappen för att stänga menyn, göra din satsning och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Beloppen för total insats, saldo & vinst kan visas i mynt eller i en valuta. Du kan växla mellan dessa genom att trycka på den avlånga knappen längst ner på sidan.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Vinster beräknas enligt följande:

Insatsen, delat på 20, multiplicerat med den aktuella multiplikatorn

• Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen

uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2021-08-16