Cluster Slide

Spelregler

1. Cluster Slide är en slot med 7 kolumner, 8 rader, fallande symboler och
  2. Spelet har flera olika insatsnivåer för varje
  3. Varje insats är 100
  4. Ett vinstgivande kluster består av fem eller fler identiska symboler som antingen är vertikalt eller horisontellt
  5. En spelomgång börjar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-
  6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  9. Cluster Slide spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med Wild
  10. Vinsterna i det aktuella symboldroppet samlas in och de vinnande klustren tas bort, med undantag för Feature Wild-symboler som sedan utför sin funktion och först därefter tas bort. De återstående symbolerna faller vertikalt och glider sedan åt vänster tills de når sin viloposition. Nya symboler faller in för att fylla de tomma utrymmena och det nya resultatet spelas Cykeln fortsätter så länge nya vinnande kluster uppstår.
  11. Det finns 6 olika wild-symboler i spelet, en wild-symbol och 5 Feature Wild- Alla wild-symboler ersätter alla symboler utom bonussymbolen och Feature Wild-symbolerna.
  12. De 5 Feature Wild-symbolerna är; Multiplier, Removing, Upgrading, Random och Big Wild. Funktionerna utlöses om respektive Feature Wild-symbol bidrar till ett vinnande Om flera Feature Wild-symboler utlöses samtidigt så kommer de att exekvera i följande ordning; Multiplier, Removing, Upgrading, Random och Big Wild
  13. Feature Wild: Multiplier Wild

En Multiplier Wild-symbol som bidrar till ett vinnande kluster ökar den totala multiplikatorn med 1 och ersätts sedan med en normal wild-symbol. Den totala multiplikatorn tillämpas på alla vinster i det aktuella droppet och på alla

efterföljande vinnande kluster. Den totala multiplikatorn återställs när nästa spelomgång startas.

1. Feature Wild: Removing Wild

En Removing Wild-symbol som bidrar till ett vinnande kluster väljer slumpmässigt ut en symboltyp och tar bort alla dess förekomster från symbolytan. Även Removing Wild-symbolen tas bort.

1. Feature Wild: Upgrading Wild

En Upgrading Wild-symbol som bidrar till ett vinnande kluster väljer slumpmässigt ut en symboltyp i spelvyn och uppgraderar alla dess förekomster på symbolytan.

Berörda symboler uppgraderas till nästa symbol i värdehierarkin enligt vinsttabellen och Upgrading Wild-symbolen tas bort.

Om flera Upgrading Wild-symboler bidrar till vinnande kluster kommer de att påverka samma symboler. Om de påverkade symbolerna når den högst värderade symboltypen i värdehierarkin så kommer återstående Upgrading Wild-symboler att slumpmässigt välja ut en ny symboltyp i spelvyn.

1. Feature Wild: Random Wild

En Random Wild-symbol som bidrar till ett vinnande kluster ersätter slumpmässigt 2-4 betalande symboler på symbolytan med wild-symboler. Därefter tas Random Wild-symbolen bort.

1. Feature Wild: Big Wild

En Big Wild-symbol som bidrar till ett vinnande kluster väljer slumpmässigt ut en betalande symbol eller wild-symbol på symbolytan och expanderar den till en stor 2x2 symbol och Big Wild-symbolen tas bort. Feature Wild-symboler påverkas inte av Big Wild.

1. I början av varje symboldropp i normalläge väljs en Feature Wild-symbol slumpmässigt och visas i generatorn ovanför symbolytan. Varje symbol i ett vinnande kluster bidrar till att fylla mätaren i Wild-symboler räknas bara en gång.
  2. När mätaren är full läggs Feature Wild-symbolen i Generatorn till i magasinet bredvid Generatorn återställs och en ny slumpmässigt vald Feature Wild-symbol visas i generatorn. Cykeln fortsätter så länge nya vinnande kluster uppstår. Mätaren återställs i början på nästa spelomgång.
  3. När inga nya vinnande kluster uppstår ersätter varje Feature Wild-symbol i magasinet slumpmässigt 1-4 betalande symboler på symbolytan med instanser av sig själv.
  1. 5 insamlade Feature Wild-symboler inom samma spelomgång ger en additiv x5- multiplikator som läggs till den totala multiplikatorn. Multiplikatorn tillämpas på alla efterföljande vinnande kluster. Den totala multiplikatorn återställs i början av nästa spelomgång.
  2. 3 eller fler bonussymboler på symbolytan triggar bonusläget med 3 Wild
  3. Wild Drops startar när inga nya vinnande kluster dyker upp och alla Feature Wild-funktioner i magasinet har spelats färdigt.
  4. Ställningen i Generatorns mätare och för x5-multiplikatorn består och fortsätter när bonusläget med Wild Drops
  5. Bonusläget består av 3 Wild Drops, var och en med ett eget mönster av wild- symboler som placeras på den befintliga

Wild Drop 1:

Bonussymbolerna på symbolytan görs om till wild-symboler och ytterligare tre wild- symboler placeras ut slumpmässigt på symbolytan. Omgången spelas igenom tills inga ytterligare vinnande kluster uppstår.

Wild Drop 2:

Två 2x2 wild-symboler placeras ut slumpmässigt på symbolytan. Omgången spelas igenom tills inga ytterligare vinnande kluster uppstår.

Wild Drop 3:

En 3x3 wild-symbol placeras ut slumpmässigt på symbolytan. Omgången spelas igenom tills inga ytterligare vinnande kluster uppstår.

1. 3 eller fler bonussymboler på symbolytan i bonusläget triggar ytterligare 3 Wild
  2. Bonusläget slutar när inga ytterligare vinnande kluster uppstår och magasinet tömts eller när den maximala vinsten har uppnåtts.
  3. Utbetalningen sker i slutet av bonusläget.
  4. Inga insatser kan ändras under en pågående spelomgång.
  5. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Cluster Slide är 96,0%
  6. Högsta vinsten i spelet är 10 000 erlagd
  7. I händelse av fel annulleras alla insatser och

Datum för senaste ändring: 2021-10-25