Thunder of Thor

Välkommen till Valhalla Saga: Thunder of Thor™ slot med gratis bonusspel och Thunder of Thor multiplikatorwilds. Vinn upp till 10 000 x total insats!

OM SPELET

Valhalla Saga: Thunder of Thor™ är en 5 x 3 slot med 20 vinstlinjer som inkluderar gratisspel och Thunder of Thor multiplikatorwilds.

PowerLinks(TM)

• Upplev PowerLinks™ i gratisspelsfunktionen med scatters som bildar en specialzon på hjulen. PowerLinks™-funktionen garanterar alltid en vinst!

Thunder of Thor wildmultiplikatorer

• Thunder of Thor modifierare kan aktiveras vid varje snurr. Detta kommer att skapa wildsymboler som läggs till hjulen med en wildmultiplikator på antingen 2x, 5x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

• Alla wildsymboler tilldelas samma multiplikator.

• Wildmultiplikatorer räknas endast en gång på en vinstlinje.

• Thunder of Thor modifierare dyker enbart upp i basspelet och garanterar inte någon vinst.

Bonus respin

• Bonus respin kan aktiveras vid varje spin där spelaren har 4 scatters synliga. Detta kommer att snurra om resterande hjul för en andra chans att få den femte scattern som då aktiverar gratisspel. Bonus respin är ingen garanti för att aktivera gratisspel.

Få och spela free spins

• Gratisspel aktiveras när 5 scatters är synliga.

• Detta ger 5 gratisspel där aktiverande scatters bildar en särskild zon på hjulen som i sin tur ger garanterad vinst i slutet av gratisspelet.

• Om ytterligare scattersymboler landar i någon av de zonerna kommer vinsten i slutet av gratisspelet att uppgraderas.

• Mini-, Minor-, Major- och Megavinster kan enbart vinnas under gratisspel med minst 2 scatters som landar i en special-zon.

• Free spins spelas med samma insats som i basspelet och kan inte återaktiveras.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att starta spelet.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.

• Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.

• Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

• Det kan finnas en viss skillnad mellan summan av individuella vinster i free spins och den totalsumma som visas på skärmen när free spins är färdig. Totalsumman på slutskärmen visar den slutgiltiga avrundade vinsten.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstsätten.

• Spelregler - öppnar spelets regler.

• Spelhistorik - om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

SPELPANEL

• Verktygsfält - spelare kan se vinsttabell, läsa spelregler eller se över sin spelhistorik.

• Ljud - ljud av eller på.

• Hem-knapp - lämnar spelet och tar spelaren tillbaka till huvudmenyn.

• Saldo - visar spelarens aktuella saldo.

• Vinst - visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Insats - visar nuvarande insats.

• Satsningsvärde – ändrar insatsstorleken genom att ändra insatsvärdet.

• Autospel (om tillgängligt) – spelare kan spela utan att behöva klicka på snurr-knappen inför varje spin. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.

• Snurrknapp - satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.9%

Slumpen

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

Ytterligare information

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 31/08/2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version vänligen använd kontaktformuläret på

• http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Scatter

Spridda

Big Win

Storvinst

Super Win

Superstorvinst

Huge Win

Super megastorvinst

Ragnarok Win

Ragnarok vinst

Free Games Triggered

GRATISSPEL AKTIVERADE

Power Links

Kraftlänkar

Spins left

ÅTERSTÅENDE SNURR

Spins used

ANVÄNDA SNURR

Datum för senaste ändring: 2021-11-17