Fish & Chips

Översikt

• "Fish & Chips” är en video-slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer.

• Grundläge – Spelaren måste matcha tre till fem symboler för att vinna priset som kan ses i vinsttabellen, beroende på multiplikator.

Spelet har tre specialfunktioner:

• Bonusspel – Multiplikator på X gånger insatsen per linje
  • Scatter – Multiplikator på X gånger insatsen (3X3, 4X6, 5X30)
  • Wild – En wild var som helst på en vinnande linje multiplicerar vinsten (2X2, 3X5, 4X10, 5X5000 insatsen)

Så spelar du:

• Välj beloppet du vill satsa. Du kan ställa in beloppet genom att trycka på pilarna på vardera sida av insatsen.
  • När du är redo att snurra, tryck på ”spin”-knappen på sidan av skärmen.
  • Dina vinster läggs automatiskt till på ditt saldo. Du kan se det totala vinstbeloppet i den lägre delen av skärmen efter varje snurr. Det går även att starta en omgång med auto-satsning.

Funktions- & spelregler

• Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på info-knappen.
  • Alla multiplikatorer multiplicerar med insatsen per linje (den totala insatsen delat på det totala antalet linjer).

REGLER FÖR UTBETALNINGAR I GRUNDLÄGE

• En vinnande linje skapas från det vänstra hjulet till det högra hjulet.
  • En vinnande linje i mynt motsvarar värdet som visas i VINSTTABELLEN multiplicerat med insatsen per linje.
  • En vinnande linje i valuta motsvarar priset multiplicerat med insatsen per linje.
  • Spelet betalar endast ut den högsta vinsten per linje.
  • Vinster som samtidigt fås på olika linjer läggs ihop.
  • Ofullständiga omgångar avslutas antingen automatiskt eller väntar tills spelaren öppnar spelet igen.
  • Felfunktion nollställer utbetalningar och spelande.

Bonusspel – Lucky Reef-bonus

• Funktionen triggas när Reef-bonus-ikonen visas tre eller fler gånger på var som helst på hjulen samtidigt.
  • Målet med bonusfunktionen är att öppna så många mollusker som möjligt (upp till 6).
  • Varje pris som skapar mollusker läggs till på räknaren för total vinst.
  • Det totala antalet multiplikatorer som samlas multiplicerar insatsen per linje.

Så läser du vinsttabellen

Vinsttabellen i en video-slot fungerar som en förklaring som visar värdet på varje symbol i spelet. Varje symbol har ett visst numeriskt värde. Beloppet som vinns beror på beloppet som vinsttabellen visar för en viss symbol multiplicerad med satsningen
per linje som spelaren anger innan de snurrar på hjulen. Du kan läsa vinsttabellen och använda följande formel för att beräkna din vinst: Insats per linje (som du anger innan du snurrar på hjulen) x siffran som vinsttabellen visar för det totala antalet matchningar av en viss symbol = vinst.

Du kan se vinsttabellen genom att klicka på info-ikonen i skärmens nedre vänstra del.

På en mobil enhet kan du se vinsttabellen genom att klicka på info-ikonen på vänster sida av skärmen.

Spelets linjer