Jumbo Stampede

1. Översikt

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad, spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

3

Antal rader

3

Antal rader

1 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

1 (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autospinnfunktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Ja

Scatter-symboler

Nej

Bonusrunda

Nej

Free spins

Ja

Direktvinst

Nej

RTP

95,92%

2. Hur man spelar

Obs: Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST i din valuta, samt din KREDIT i mynt.

2,1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på och välj sedan myntvärdet med knapparna + och - .

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

2. Klicka på för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen visas i popuprutan Vinst . För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Det totala vinstbeloppet visas i infofältet (VINST) i din valuta, och motsvarar totalbeloppet du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

2,2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Tryck på för att öppna inställningsskärmen.

2. Klicka på i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och - . Klicka på Returknappför att gå tillbaka till huvudskärmen.

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

3. Tryck på för att snurra hjulen en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen, visas i popuprutan Vinst . För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Det totala vinstbeloppet, i din valuta, visas i infofältet (VINST) och är det totalbelopp du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

3. Specialsymboler och -funktioner

Obs: Gold Diamond symboler är blankor och symboler som inte betalar.

3,1. Wild

Wild-symbolen ersätter alla symboler för att bilda vinstkombinationer.

Obs: Wild-symboler kan enbart visas på hjul 1, och 3.

3,2. Rockin' Respins

Två vilda symboler på rullar 1 och 3 med en Rockin 'Respins-symbol på hjul 2 utlöser Rockin' Respins. Under Rockin 'Respins-funktionen snurrar mitthjulet flera gånger med Sticky Wilds på hjul 1 och 3.

Mitthjulet fortsätter att snurra tills Collect-symbolen landar och stoppar Rockin’ Respins-omgången.

Vinsterna läggs i realtid till balansen på varje re-spin.

Obs: Max antal re-spins = 30

Datum för senaste ändring: 2020-02-12